|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima na forumu, ja imam problema sa kupovinom mikrofona i opreme, interesuje me koji mikrofon najbolje uzeti i koju mixetu, onu sa preampom (pre-amp je predpojachalo? i sta to ustvari radi?) ili mixetu posebno i preamp posebno? i ako moze objasnjenje sta radi mixeta tachno? kontam da se majk utakne u mixetu a mixeta u audio kartu, ali sta onda radi pre-amp? treba mi i pop-filter? i koja je razlika izmedju dinamichkog mikrofona i kondezatorskog i ako ima josh neka vrsta da mi se pojasni.. hvala, planiram da se bavim profesionalno bavim muzikom..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
:d:d:d
Last edited by MHz; 27-01-2010 at 11:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
:S help?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() nema frke evo malo stiva za pocetak : http://www.tweakheadz.com/guide.htm pa se posle vrni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
ma ne treba ti nista od toga... ![]() al' ako ipak hoces, imas dosta toga na forumu... probaj "search" ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
koji mikrofon je najbolje uzeti?
![]() napishi za shta ti treba mikrofon i verovatno ce neko vec da ti pomogne... a onda polako mozhesh da pochnesh sa profi karijerom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
pa za pevanje? ISKLJUCHIVO za vokal, jer ne planiram da snimam sa monitorima... znachi samo za vokal a kontam da mi treba mixeta sa preampom ili odvojeno i pop filter.. e sad ako moze objasnjenje sta radi preamp i mixeta? znam ja onako "laichki" ali neko malo objasnjenje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
jel ti to ima? room work pa se hvali?? ono je reverb A name?ten na hal |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
da nisi omashio thread?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Oprema | Arthur | Dragan Ivanović | 3 | 20-10-2006 01:16 PM |
koja studijska oprema | koki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 27-09-2006 12:11 AM |