|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
mislim da je negde pisalo da jedino u Wavelab-u ne rade. Probaj verziju 1.04, mozda ona radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Efekt-editing pojedinačnih semplova navikao sam da radim u Wavelabu, pa mi ova mana ni malo nije prijatna.
Inače, za informaciju vi?e, ni Adobe Audition, te SONY Sound Forge nisu dru?eljubivi sa ovim paketom... Samo CuBase!
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Meni prilikom pokretanja setupa prijavljuje gresku da mi je ostećen tako nesto...a pokusao sam vise njih, je li se jos nekom mozda desilo to, ili da zna neko u cemu je problem.Potrosio sam zadnja 3 dana gigabajt adsl-a na njega
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Proveri RAM memoriju, moze i to da te zeza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Sinoc sam nasao ispravnu verziju i radi, hvala za odgovore.
Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pitanje izbora, menjas naviku, ili stanje na racunu, pa ti vidi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Izvini, brate!
Ba? sam ovih dana razmi?lj'o da'l da prodam tatinog keca iz osamdes' prve i pazarim polovnog UAD-a. Ili da zavrnem nekako gazdu za kiriju i ozvaničim konačno taj XP. Ili, da pređem na Linux? Ili, da... ...recimo... ...promenim hobi? ![]()
![]() |
#29 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Razlika: plug in na kraju reverba postaje mutan (odvratan), a hardware ostaje "svilenkasto" čist. ?to je preset kraći (room), manje se čuje razika. Eto, mo?da sam gluh, mo?da nije tako, ali to se čuje i na smeću od komp zvučnika, a kamoli ne u studiu... pozdrav svima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
Zakljucak je i kod mene isti .. pored krajeva koji nisu isti, kod mene se i stice efekat jako blagog chorusa u samom reverbu u native verziji koja mi jednostavno uvlaci dry .. dok na hard verziji dry je i dalje u prvom planu,bas onako kako ga i stavim .. a reverb pliva oko njega .. pokusao sam i sa editom u native da postignem kvalitet harda ali bezuspesno Pri prvom slusanju i uporedjivanju zaista je delovalo isto,ali kada bolje poslusas cujes razliku koja u mixu recimo nije zanemrljiva ipak .. Dakle radi se o tome da je native verzija nesto sto je totalno promenilo pricu o soft reverbima, jako slicno uradjeno i POTPUNO iskoristljivo .. ali sa velikim zaljenjem moram da kazem da je skoro isto .. a to skoro je kako kaze moj drug i prijatelj Nokash u produkciji mnogo novca |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lexicon najavio Plugin reverb | anap25 | Audio Software | 56 | 23-11-2009 08:15 PM |
Lexicon PCM uskoro kao Native Plug IN - VST,AU,RTAS | igyp | Audio Software | 7 | 05-11-2009 12:01 PM |
Lexicon? | Hepek | Audio Software | 5 | 26-10-2009 09:47 AM |
native reverb najpriblizniji vss3 | liman021 | Audio Software | 13 | 05-09-2009 11:04 AM |
Lexicon PCM 80, 90 i 91? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 05-03-2005 07:34 PM |