|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
hit
![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nisam cuo kako zvuci, jer ne radi vise link,
koje vrste muzika je, tehno, metal, pop il' PINK? YO evo mog vidjenja tvoje pesme, pa ako ti se dopadne, snimi nesto i ostavi link Zadovoljna nisam Sta to zzelim od zzivota!? Ponekad' ni sama ne znam, jos sam mlada za ozbiljno, hocu samo da se zezam. Nisam zrela za vencanje, dopadljiva bas sam svima, drugarice ljubomorne sto sam uvek sa momcima .. Ljubav, sreca, zadovoljstvo, niko ne zna da mi fali, provodi mi dosadili, mir i topli dom mi fali .. Svako jutro kad se budim i ugledam prvu zraku, dodje tuga, jer ne ljubim, praznina mi u stomaku .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
znam da sam 'zgazio u kaku', kad napisah 'u stomaku'
isto tako ali ali, dupla greska, 2x 'fali' yo ![]() pisao sam u cugu, pa mi se potkrala dupla greska Kao sto rekoh, nisam preslusao jer ne radi link a prva strofa je t-folk, pa sam nastavio u tom maniru Zadovoljna nisam Sta to zzelim od zzivota!? Ponekad' ni sama ne znam, jos sam mlada za ozbiljno, hocu samo da se zezam. Nisam zrela za vencanje, dopadljiva bas sam svima, drugarice ljubomorne sto sam uvek [ovde rima] .. Ljubav, srecu, zadovoljstvo, od mene su oni krali, provodi mi dosadili, mir i topli dom mi fali .. Novo jutro ja se budim, sunce prve zrake salje, suza hoce, budi jaka .. Prezzivecu, idem dalje .. drugu strofu, drugom prilikom ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Ja sam se malo ozbiljnije nasalio, nemojte mi za zlo, al doslo mi...
Dakle ovako ne sme da se sali: Sta to zzelim od zzivota!? Ponekad' ni sama ne znam, da jedem tortu od piskota, hocu samo da se zezam. Nisam zrela za vencanje, dopadljiva bas sam svima, drugarice su tesko sranje svaka glupava ko dinja... Ljubav, srecu, zadovoljstvo, od mene su oni krali, odlasci u svinjogojstvo, mir i topli obrok fali .. Novo budim ja se jutro, sunce prve zrake salje, od rane zore ja sa vutrom.. k'o da me opizdi sa maljem... ![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ej evo od mene jedan turbo folkac, onako, iz glave... Znam da nije vezano za temu, ali povuce me Big za jezik
![]() Porshe Samo jedan mene mami, dorastao extra dami. Samo onaj sto Porshea ima full oprema, koza, drvo, klima. Mangupa se ja ne bojim, sto me nude Drugom svojim. Samo njemu podacu se mlada A svi drugi nek puknu od jada. REF: Hej ja imam ono sto vam treba, mozda cak i vise od soli i hljeba. Hej ja imam, Ali nece moci neko bez Porshea toga se domoci. Eto,... ![]() Pozdravvvvv |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|