|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
+1 .zadovoljan korisnik. skoro i da ne mogu da zamislim zivot na ne-touchscreen telefonu.
moja jedina zamerka je mozda slab zvuk na spikerima u odnosu na recimo one nokie musik itd, tj. prebrzo izoblicavaju tj. ko da nema hedruma na 3G mi je cak za nijansu i gore nego na 2G |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da je sve smooth i elegantno - jeste.
Da je uprosceno do bola - jeste. Ekran, dizajn, aplikacije, UNIVERZALNOST - ludilo. Sve je za iPhone! Aplikacije - ludilo! Najvise sam koristio za GPS iGo koji je ludilo, strasno je zgodno imati u dva stiska onaj diktafon, web browser i sl... Ali... Internet u Srbiji je jezivo skup, a telefon je manje vise web based... juri se samo wifi... Taj loto, racuni, i te svakodnevne stvari se ovde zavrsavaju u redu na salteru ![]() SMS-ovi se brzo kucaju kad se covek navikne, ali patnja da nesto prepravis, vratis se negde u tekstu i sl. sa onim zoomom je svakome ko je na blackberryju ili npr. Nokia e71 (kao ja) sporo i cmaranje, i kad sedis na kaucu i kucas sms onda i ok, a na primer u hodu to da uradis, a non stop sam u trku, to mi je mucenje bilo... Kod nas je 400 evra ![]() Nije multitasking, a 5 mojih prethodnih telefona su to bili, pa nisam mogao da se naviknem da moram da prekinem razgovor da bih nekome izdiktirao neciji broj iz imenika ili da izadjem iz GPS programa da bih iskucao poruku... meni je to isto tako bila patnja... Nema bluetooth menager?!?!? Zasto mi je to bitno? Pa zato sto vec dve godine kad nesto npr. slikam, fotografiju za 2 sekunde prebacim na laptop. Skinem pesmu i hocu pre nego sto izadjem iz kuce da je prebacim na tel da bih slusao u kolima, sa drugim telefonima 2 klika a sa iPhone trazi kabl> povezi> iTunes... jednostavno me je vratio 3 godine u nazad da za sve sto radim sa kompom moram da nosim kabl i da kablom vezujem za komp... P.S. Postoji varijanta da se kupi?! menager sto sam i uradio ali to je vec cmaranje... Ono sto je najbolje kod njega je to sto sve sto ima RADI!!! i tu nema greske, ali je problem sa onim stvarima koje za sad nema a ja nisam mogao da se priviknem na te sitnice koje zivot znace... I jos jedna stvar koja me je nervirala... Ja sam imao crni i ledja su mu bila strasno osetljiva. Nosio sam ga u futroli ali dva puta ga ostavis na sto i onaj ispupceni deo na ledjima pocne da se haba. Moras da ga pazis ko da ti je dete... ili da ga ne pazis, ali s obzirom na cenu ovde i na to da ne volim da mi telefon bude razvaljen i izgleda pohabano nije bas da je potrosna roba kao tamo pa mozes da ga menjas kad hoces... i konstantno je musav, ali to je vec sa svim touch telefonima tako, narocito glossy crnim... P.S. Izasao je i Milestone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
I posle I-phona I-phone
posle dve ipo godine poslao sam 2G u penziju,zamalo-dao sam ga cerki koja po ceo dan gleda crtace I slusa muziku. u polu penziju je otisao sa vidnim fizickim ostecenjima koje jos ne znam kako je preziveo.baterija I dalje drzi savrseno ,sve radi perfektno I jedini razlog zasto sam ga promenio je to sto sam uzeo 3gs. Neke velike promene nema samo sto je neuporedivo brzi. najbitnii je Internet I mape koje su me do sada par puta spasile. Muziku ne drzim u telefonu jer mi internt radio radi perfektno. evo sad sam u vozu,procitao sam sve nase novine,proverio mailove,na mapi pratim gde sam,radio svira.... jedino mi oko glavobolje mi ne pomaze.500km u jednom danu I 8 sati lezanja ispod miksete ako nista ucini bezbolnijim. Definitivno alatka koja se mora imati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Ljudi..Pogledajte ovo OBAVEZNO .. Najneverovatnija i najoriginalnija aplikacija IKAD
![]() http://www.youtube.com/watch?v=-QxN1u7KWDM ovo ce pokrenuti revoluciju..sigurno |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
sve vas mrzim..
![]() u potpisu: ne zadovoljni htc touch pro2 korisnik htc, 10. ideje 10. dizajn 10. tastatura 10. windows -100 poena. + mu fali blic + ima 100mb interne memorije da se obesi chovek za 800 eura... ali meni je na sv srecu bilo besplatno.. a shto je besplatno, dobro je.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Videcete sta ce biti za neko vreme kada Nokia N900 pocne da vlada ...
iPhone odlican telefon za sada ali ne znaci da ostali nece da reaguju ![]() licno sam vlasnik dva HTC tela HTC Touce Cruise i HTC Viva sasvim sam zadovoljan sa radom. Iskljucivo ih koristim za biznis i nisam imao neke probleme. Koristim MAC i ima odlicna aplikacija Missing Sync za backup. Ujedno raspored i kalendar iz starog Entourage-a moze da se sinkuje u telefone sto je idealno. Sto se tice iPhone-a izgleda dobro, ima dobru navigaciju itd., ima zanimljive aplikacije za razne stvari (dobro je ako zivite u Americi jer DATA planovi su jako jeftini za neograniceni NET). |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
evo kako majstori rade hip hop beats na iPhone-u
vec ovako zvuci bolje nego bilo koji HipHop kod nas (uradjen sa "mega konvertorima/ Cubasovima / Logicima / preampovima / itd".. Vec vidim stotine klinaca u Americi po ulicama i stepenicama koji rade beats i PESME na ovome !! Sve je u IDEJI ...i BRZO je zabeleziti !! http://www.youtube.com/watch?v=Euseg...eature=related
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#19 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
za OS 4.0 najavljen je multitasking .. can't wait
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Native Instruments vam ?eli novu godinu | dejankuki | Audio Software | 4 | 20-12-2009 06:26 PM |
Waves GTR Solo - besplatan godinu dana! | DaBear | Audio Software | 1 | 04-08-2009 10:11 AM |
UAD-1 : ?ta posle 14 dana ? | MrHeavy | DSP forum | 5 | 20-02-2009 11:31 AM |
iphone 3G | lesha | Pricaonica | 42 | 11-07-2008 07:46 PM |
poslednja za ovu godinu | cAAc | Promocija radova | 52 | 05-01-2008 07:03 PM |