|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
ortak je u potrazi za mikrofonom koji su dobri za ? i ć. On trenutno koristi Rode-ov NT1000 i on mu puca na ? i ć.
Zahvalan za svaki feedback ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
sE 2200T je navodno i nastao kao rje?enje problema ignorancije če?kog tr?i?ta prema jeftinim modelima mikrofona te firme zbog problema sa specifičnim ?ć zvukovima...
Tako da... ako ima? priliku probaj...
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
A Roda (tj. bilo sta) sa dobrom najlonkom i malo pozicioniranja + kultura govora (pevanja)?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Apsolutno...
Iako, bez ljutnje, mi ovde ne znamo kako zvuči "native" "?" i "ć" tvog ortaka... Takođe ni na čemu ih slu?a, a sve je to va?no... Mislim, mo?da je u tome problem, a ne u mikrofonu. Svejedno, osim već predlo?enog "najlon" filtera, mo?e tu pomoći i ekvilajzer na insertu ulaznog kanala, a prethodno pronala?enje i redukovanje "lo?ih ?-ć" frekvencija, ali, koliko sam uspeo da pohvatam način njihovog razmi?ljanja, to ti nijedan profesionalac neće preporučiti... I lično sam se i sam uverio da je najbolje, ?to bi se reklo, kvalitetno (predpojačalo i mikrofon) i na suvo!
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Mo?da će da snima Crnogorce pa mu treba za "ś" i "ź"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
ja imam Se2200a i grozan je u visokim...s ć ?...a i kad ga koristim kao prostorni za bubanj ima previ?e visokih u cinelama...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
?ojman i ĆKG tu rade poso
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Solid Tube
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Rekoh sE2200T koji je upravo u tom problematičnom području redukovan!
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
imam ja rode nt1000 i nemam problema sa s,š,c i ć. pozicioniraj mikrofon pod kutem od 20 do 40 stupnjeva od pjevacevih usta i ako imas, stavi pop filter. ako ce te kasnije zezat sibilanti, uzmi de-esser i stvar rijesena =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi mikrofon | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 30-01-2008 07:57 AM |
Koji je ovo mikrofon? | dr.Ru | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 01-11-2007 02:50 PM |
mikrofon za vokale | nunuk_t2L | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 06-05-2007 12:32 AM |
emu0404 i akg mikrofon? | djnick | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 15-11-2005 07:37 AM |