|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#191 |
Junior Member
|
![]()
ovi G9 izgledaju opako!
vrlo pedantan wiring,svaka čast.. hvala reinhardt, trudio sam se bpucekov www.akaj.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Super izgleda!
Pedantno!
![]() |
#195 |
MCI Master
|
![]()
Branko!!!! sjedni 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Junior Member
|
![]()
cca 300 eura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Senior Member
|
![]()
MCI JH500D
spakovan u rack 2HE. Jedan kanal iz konzole [micpre+EQ] i još jedan dodatni micpre za koji sam izveo input i output gain na jedan od potova koji su bili viška na kanalu i nisu imali veze sa EQ ili micpreom. Rekapiran sa BC Blue [Vintage Neve, Api, Quad Eight, Melcor, Rca..] u signal pathu i Panasonic FC za struju. Jensen trafo za micpre in, Stancor za line in i line out ![]() ![]() ![]() ![]() Napajanje za MCI i 4 kanala SSL 9000 preampa: [morao sam da oborim elektrolite, jer nisu stajali u 1HE kutiju] ![]() ![]() Nedovrseni SSL preamp u izradi: ![]() Last edited by analog; 19-05-2010 at 08:19 PM. Reason: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Banned
|
![]() Quote:
Imam i jedno tehnicko pitanje, posto se meni veoma dopada zvuk MCI kad ide preko 0, koliko opterecenje uopste moze da trpi JH500? Koliko smem odvrnuti gejn? To mi je bas bitno, jer imam mic koji ima jak signal, pa jos kad pojacam na preampu, bojim se da nesto ne pregori... ![]() Last edited by google; 19-05-2010 at 08:39 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Senior Member
|
![]()
Pa kupio sam ceo jedan kanal iz konzole, imao je sve kapice.. Rekapirao ga, napravio mu napajanje i spakovao u rack..
A o kojoj nuli priča?, gde je čita?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Banned
|
![]() Quote:
Mislio sam koliko db moze da ide u plus, a da ne smeta uredjaju? Koliko si platio modul? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitori?Samogradnja? | djale | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 19-02-2005 08:04 PM |