|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pa daj linkove i primere za diskreditaciju, cemu sad taj rekla kazala fazon.
Ako cemo da diskreditujemo nesto onda cemo to morati uraditi istim kriterijumom koji je postavljen u ovom videu, dakle dajte primere gde se diteri cuju, gde apogee od 8k evra moze da konvertuje bolje od kartice od 30 (ovaj primer mi je urnebesan ![]() Ne interesuje me dakle diskreditacija njega kao coveka, jer me ne interesuje ko govori vec sta govori. Dakle interesuje me diskreditacija ovoga o cemu se govori u videu. Nemam nista protiv tebe naravno, ali siguran sam, znajuci u kakvom vremenu zivimo, da ce veliki broj prodavaca sarene laze iz audio industrije da navali na ovog coveka i ovo sto on govori, tako da nisam spreman tek tako da poverujem u nesto, zato sto je neko tako rekao. Verovatno bi ga spalili na lomaci da zivimo u nekom ranijem dobu ![]()
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 18-01-2010 at 02:48 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() doduse, kako kome..
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Mi smo izgleda toliko daleko od realnosti, da nam realizam izgleda kao senzacionalizam
![]() Ja ne smatram ovo uopšte senzacionalizmom, već kao što rekoh, realizmom. Senzacionalizam je kada neko kupi kabl za napajanje od 500 evra i trvdi da mu je promenio zvuk ili kada promeni dither i tvrdi da se cuje razlika. To mi je bas preveliko pridavanje znacaja samom sebi i svojoj subjektivnosti, dok mi je ovo sto ovaj covek prica oduzimanje znacaja sebi, a davanje znacaj aobjektivnosti, sto mislim da je dobro. Opet, voleo bih da vidim primere koji demantuju ovo sto su ovi likovi prikazali, dakle nešto osim subjektivnih utisaka pojedinaca. Trudio sam se uvek da budem realan i da objektivno, koliko je to moguce, sagledam svoje greske i znam i sam koliko smo kao ljudi subjektivni. Znam da sam ja licno cuo razliku izmedju cubasea i nuenda, iako je engine isti, sve dok nisam saznao za to, tako da posto ne dam sopstvenoj subjektivnosti da me vara, svakako to necu dozvoliti ni necijoj tudjoj. Covek ima dither test na svome sajtu, neka ga neko resi i sve pada u vodu. Vrlo jednostavno ![]()
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 18-01-2010 at 04:05 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
Evo ja predlazem da ovo bude mjesto gdje mogu i kontrargumentovani testovi da se ostavljaju, pa da pokusamo, ako je to moguce da nesto zakljucimo...
Zapravo, najsrecniji bih bio kada bi sami odradili testove, no to iziskuje ne toliko sredstava/novca, koliko vremena (no nije iskljuceno da sve to i odradimo ![]() Last edited by diviner; 19-01-2010 at 12:51 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
USB Audio Interface(sa Mic preamp-om) vs USB Audio Interface + mixeta | jox | Computer Hardware | 3 | 02-04-2009 08:54 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |