|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]()
Jo? jedna napomena. Ako bude? pazario DX7, proveri da li su sve boje ok. Zna da bude problema sa memorijom (nisam ba? siguran, ali mislim da na ovoj Yamahi mogu da se izgube fabrički preseti zbog dotrajale baterije; ne znam da li se oni mogu nekako ponovo učitati). DX7 je FM sint tj. malo te?i za programiranje pa bi bilo po?eljno da ima? većinu boja spremnih za sviranje. Neću da te upla?im samo pazi
![]() Pogledaj jo? i Roland xp-30. Quote:
Sad malo off: ba? me zanima kakva je te?ina na Rhodesu i clavinetu, ako je neko imao priliku... |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim pomoc oko kupovine PC-ja | DJeneral | Computer Hardware | 35 | 13-01-2010 05:26 PM |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
Mix, pomoc potrebna (HVALA) | OFF | Promocija radova | 23 | 02-04-2008 09:03 AM |
Hitno Potrebna Pomoc | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-02-2006 08:47 PM |
Velika Pomoc Ljudima Oko Kupovine!!! | peraZdera | Predlozi i sugestije | 11 | 12-07-2005 04:45 PM |