Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-01-2010, 09:50 AM   #20
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Mo?emo li mi ovo?

Evo, posto mi je sinoc bilo uskraceno da postujem na 2. strani jer je Rumski po obicaju skucao dok sam pisao,pa sve procitajte...:

Ne bih se slozio. Uz svo duzno postovanje cika Beara i cika Silicona...

U biti je da ipak neko treba da STANE iza bilo kakvog rada na ovu temu! Cak sta vise mislim da bi i vama dvojci ili vecini ovde ljudi bilo VEOMA drago da na primer jednog dana na Rumskom osvane post o tome da Ministarstvo kulture i obrazovanja trazi kvalitetne semplove sa motivima i zvukovima instrumenata iz srpskog podneblja i da ce to na odredjeni nacin biti stimulisano,da li novcano ili na neki drugi nacin (drzava moze svasta lepo da omoguci muzicaru,producentu,itd...) a da je to relativno prikladno i ima svoju vrednost za pruzeni rad...

Da li bi odbili...?

Ja prvi bih pokusao...!

E onda Igor nije znao da se odrzi u razgovoru i poceo da se brani sto je nije bilo potrebno i skroz promasio temu...

@ Kravadinka:

Ciji instrument je violina? Klavir? Gitara (tambura)? Truba? Harmonika? Frula? Znas li da muzike skoro svih zemalja razvijenog sveta (ne mislim na moldaviju i africke zemlje sa domorocima) sadrze bas ove instrumente iako nisu autohtono njihovi!

Odakle sad prica o patriotizmu? Vidis dokle su otisli ti festivali, tribine i radionice... TO je ono o cemu pricam!

Bockie is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules