|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Da.
Uvek se referencirala kao ''muzička industrija'', sada to i jeste. Kao fabrika tekstila... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Zlobisa je to dobro rekao. Jeste sve dostupno i to je dobro, ono ?to je lo?e je ?to ljude boli dupe da se potrude. Gledam svoj primer i nekako mi nije jasno (ok, ja sam ionako uvek uz kurac). Mislim, kad me neki bend zainteresuje, skida se diskografija, tra?i se po wiki-u o njima, čitaju se intervjui, ?ta sviraju, sajt, textovi, ... sve me zanima. Znam da će na ovom forumu to zvučati izuzetno čudno, ali me nikad nije interesovalo ko je producirao i u kom studiju (muzičar sam vi?e nego producent, očigledno). Uglavnom, sve ?to sam mogao da iskopam o bendu, pročitao/pogledao bih. Mislim, tipičan primer Clutch. Ljudi su nenormalni, inteligentni, dobra muzika, gomila ?anrova ... ma svega. ?ta vi?e, njih ni ne slu?am ne?to previ?e, ali mi je bilo nenormalno zanimljivo čitati o njima i slu?ati intervjue. Posle Headbanger's Journey i Global Metal jednostavno moram naći neke Kineske, Indijske, Japanske, Ukrainske i slične metal bendove. Za mene je Internet i brz pristup informacijama najbolja stvar na svetu, ali je to valjda u glavi. Ne razumem da su ljudi nezainteresovani, jer priča "nemam vremena" ne pije vodu.
![]() |
#23 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Gotovo identicno je zvucao "menadjer" u ITMM-u '98. kad sam tamo isao sa klavijaturistom da nudimo snimak. Posle preslusavanja, rekao je da je odlicno, da ima energiju, da je snimak dobar i pitao da li smo ranije izdavali...? Tada sam imao 17 godina, doduse ostali clanovi nesto vise, ali svakako smo objasnjavali da nismo jos izdavali, jer sam ja poceo u 15-oj godini sa bendom,ostali sa koju vise, ali kad pre da izdajem...!? Lik je samo kratko presudio: "A, onda nista, radimo samo one koji su do sad izdavali..." - Pa sta sad, reko',pa jel samo Cola (ili gorepomenuti Bajaga) moze da izdaje?!?! A kako ja uopste da ikada izdam,ako do sad nisam?!?! Menadjer je bio ne umoljiv... Sledece godine je album objavljen za neku "kuku-lele" produkciju,ali se bend,prakticno vec bio raspao... ![]() Nikada nisam ni dobio oridzidzi,ali sam uspeo u jednom CD shopu da naletim jedan jedini put na disk i to na kopiju...!!! ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tra?im jednog muzičara iz kraljeva.Molim vas, pomagajte. | supersonic | Pricaonica | 3 | 07-09-2009 05:56 PM |
UAD-1 1. dan... da li je sve u redu ? | Snimatelj | DSP forum | 19 | 16-04-2009 09:12 AM |
Akustika Threadovi po redu - dema0206 | DeMa | Dizajn i konstrukcija studija | 52 | 24-07-2008 08:45 PM |
Su?tina muzike kroz kulturu muzičara, duhovnost, samosvest, filozofiju... | yechmeny | Dragan Ivanović | 6 | 18-02-2007 05:33 PM |
-= Rumski Muzički Kalkulator - probna verzija =- | ProkDu | Audio Software | 15 | 21-09-2006 06:31 PM |