03-01-2010, 06:17 AM
|
|
Member
|
Re: ?ta nije u redu sa muzičkom industrijom?
Mogu samo da kazem da taj lik laze debelo!! jer sada se na RTS satelitu pustaju najgrdji narodnjaci. Za Novu godinu su pustali Saulica i njegovu cerku da pevaju na toj televiziji!! Koji kreten dozvoljava ovakve promene ?!
Quote:
Originally Posted by zlobisha
Apsolutno! Podr?avam svaku reč. Ljudi su dopustili da sve ovo postane industrija, to i jeste bila penta mog posta. Svaki vo koji danas vidi da mo?e da se ućari koji dinar tako ?to će da peva bilo kakvu glupost, će skupiti neke novce, kupiti brdo nekih sranja od pesama i platiti izdanje kako bi kasnije, kao ?to rekoh ućario koji dinar i koji ''deo slave''. I nije im bitno ?ta pevaju, ''samo daj da imam neku pesmu''.
IZDAVAČI VI?E NE RADE SVOJ POSAO.
Tra?e gomilu nekih para da bi izdali neki pi?ljivi album. I to bez marketinga i beneficija. Pa to mogu i ja sam, zar ne...? Ne. Zbog lanca prodaje.
Svi se bre dr?e zajedno, gomila kretena...
Interesantna anegdota, kada je bilo priče sa onim matorim iz ''ansambla Vlada i Bajka'', koji je neki baja u RTS-u, o tome kako ide potpisivanje ugovora i izdanje i bla bla, truć truć... Odgovor je bio:
- Mi ne radimo mlade bendove.
Pa, dobro, ?ta radite?
- Isključivo ''ekskluziva''.
?ta to znači?
- Radimo Bajagu itd.
Pa, dobro ?ta ćete kad Bajaga umre?
- Kako Bajaga da umre...?(zbunjeno)
E sad, malo sam karikirao, nije se tako odvijao razgovor bukvalno, ali tu je poenta.
P.S.
Pored gomile volova ima i volica...
|
|
|
|