|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
a gde se to kod nas može pazariti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Kada bi mi zena cula koliko sam dao na kablove....iako su mnooogo manje bitni kod linijskih ulaza i izlaza, kao sto su sintovi, jos uvek su veoma, veoma vazni. probao sam svasta, prvo bilo sta, pa onda klotz, pa monster, ali kada sam prvi put zavezao sintove i drum machine sa MOGAMI 16 paricnim kablom zaprepastio sam se kolika je razlika u zvuku, i od tada trudim se da skoro svi kablovi u mom kucnom studiju budu MOGAMI.
U las Vegasu, ili Phoenixu, ne secam se tacno, nagovaraop sam Paju i Saleta Sedlara (obojica gitaristi kod Cole u bendu) da pazare Mogami kablove, demonstrirao im da se sami uvere, pomagao mi je prodavac, ali kada su culi cenu (bednih 52$ za vrh od kabla, i to su bili po 24 fita, tj. oko 8 metara) odmah su odustali....e to ti je mentalitet gitarista, neverovatno, a sami su culi na direktnom poredjenju obicnog, no name, fender kabla (izgleda kao stari gajtan od pegle) i MOGAMI-ja, na istom pojacalu (Boogie) i sa istom gitarom (strat) gde se razlika cuje iz aviona, ali ne vredi. gitaros ostaje gitaros...k'o da su gluvi bili obojica. Svedok mi je Synclavier sa foruma!
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]()
Fulltone i Planet Waves u Mitrosu, Klotz u Artistu... Kada bih ponovo pazario kablove odlučio bih se za Klotz, ?to ću i uraditi u skorijoj budućnosti. Fulltone sam pazario zarad gomilu hvale na sva usta po netu, i moram priznati primećuje se razlika, 15ft je oko 50e.
Quote:
![]() I nemoj tako, ima gitaro?a koji neće ?tedeti na tonu ni po koju cenu... ![]() ja sam platio dva od 15ft 100e, a planiram da dokupim i taj Klootz Titanium. Tone has no price! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Evo neke liste kablova napravljene pre nesto vise od godinu dana po Guitar playeru,samo sto gomilu toga mi ovde ne mozemo pazariti.
http://www.guitarplayer.com/article/...s/apr-08/34729 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Jos jedno jos detaljnije poredjenje gitarskih kablova
http://lightningguider.com/id2.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Sad bas gledam cenu Van Den Hula Integration Hybrid 0.6/0.8m set- 150/170 Eura.Mlogo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Stvarno mlogo.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Midi kabl, na USB | Domestos | Computer Hardware | 12 | 24-02-2009 10:53 AM |
Gde da kupim d25 kabl ....? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 13-11-2008 09:37 AM |
du?i kabl??? | File | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 28-07-2008 10:51 PM |
Worldclock kabl | Studiokoka013 | Computer Hardware | 1 | 07-05-2008 11:35 AM |
Mikrofonski kabl | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 15-11-2007 07:30 PM |