|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Nezavisni radio, nemam pojma, mo?da je to radio ko i svaki drugi samo ima takvo ime. Svaki radio bi trebao plačati pau?al, vele ljudi da je budućnost internetski radio, pandan prelasku analognog emitiranja tv programa na digitalno, kolega koji samnom radi otvorio je jedan takav, no za sad ne znam kakvi su dojmovi, no znam da vrijede ista pravila.
Bitno za radio jest redovito mjesečno slanje play liste i svega na njoj, udruzi za za?titu autorskih muzičkih prava (ZAMP u RH). |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Superoperater
|
Vecina ljudi na ovom forumu moze nesto a ne zna kako... Ja bre ne mogu nista a mislim da znam dosta toga... Ponekad se upitam sta ce mi sve to...
:P
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Kako vidim nemaš uopće nikakvog pojma o radiju pa ti dobronamjerno savjetujem:
Odustani odmah Osim ako nemaš puno para sa strane koje češ upucati u radio i nadati se da će se jednog dana vratiti, osim hrpe dozvola i tehničkih preduvjeta i uređaja, radio ti danas mora radit 24 sata da bi ga netko slušao, znaći za neko pokretanje moraš imati minimalno 4 stalna zaposlenika, koji svaki mjesec moraju dobit platu. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|