|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Vibrator
|
![]()
PC3K sa 76 dirki ce kod nas biti do 1900 ?.
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mod?rateur analogue
|
![]()
daBear i Moritz, drustvance.. ajde molim vas bez osobnih komentara i prepucavanja, nastavimo o Kurzweilu, argumentirano.
a ne priča ko je gdje kada bio, koliko ko ima studija, i koliki mu je ego, i patroniziranje sugovornika. ako je bas do toga doslo, to se moze i preko PM-a. mislim da medju sugovornicima ovakvih backgrounda, stvarno nisu potrebne izjave ovog tipa. ![]() evo da se vratim na topik: te tzv. "klavirske" tipke na Kurzweilu, meni kao pianistu, nazalost, uopce ne odgovaraju. prelagano,krivi osjecaj. imaju oblik, ali ne i mehaniku. barem na 2600 i PC2. ovaj novi nisam probao. Yamaha, kako koji model, mi je ipak blize onome sto mi prsti "ocekuju". kao digitalni sintesajzer, flexibilan, s dubokom arhitekturom, i mocnom FX sekcijom, opet tu Roland/Yamaha/Korg ROMpleri nemaju sto trazit. njihov sint engine je plitak u usporedbi sa VAST-om. filteri i rezonance tkdj. KDFX efekti su stvarno solidni. mogu u miks bez pardona. ali ne traze svi ljudi istu stvar. ako neko, sto kaze Slowstar, treba puno "debelih" sample-ova, dobro isprogramiran Rompler koji je ready-made, za kratke rokove, i na kome ti trebaju samo mali tweakovi da vec imas heben sound koji ide u final, onda Kurz stvarno nije bas prvi izbor i u tom segmentu zaostaje za konkurencijom. i to odavna. ukratko, kruske i jabuke. moje skromno misljenje. ne treba me sad neko pitat koliko studija imam, i kad sam prvi put radio na Kurzweilu, nadam se? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
upravo tako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Svirao sam neki dan PC3X u audioprou i mogu reci da sam ostao preugodno iznenadjen kvalitetom zvuka i samim feelingom klavijature. Klaviri !!! I filter mi se cinio boljim nego kod bilo kojeg Japanca.
Oduvijek mi je zelja bila imati neki stage piano doma, samo za klasicno sviranje i vjezbanje, ali pokraj ovakog sinta mi se npr. MP8II ili CP300, cine besmisleni. Jednog dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kurzweil PC1 SE | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 26-11-2009 09:31 AM |
Kurzweil pc3-korg m3 | as 78 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 33 | 20-10-2009 03:37 AM |
Novi Kurzweil na NAMM-u | Moritz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 07-04-2007 06:07 PM |