|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo naleteo sam na veoma kvalitetnu vst distorziju Dammit distortion,ljudi su se stvarno potrudili da nam olaksaju posao i da prestanemo da tragamo za idealnim heavy zvukom,jednostavno su se skoncetrisali na Metallichin Black album i skoro u originalu skinuli zvuk gitare sa tog albuma,interesantno je da je potrebno samo ubosti gitaru u racunar,bez ikakvih di boksova,preampa ili bilo cega drugog,potrebno je naravno jedino da signal bude dovoljno jak da bi se dobio sto bolji zvuk.Ovaj plug definitivno vredi imati,Ja sam probao verziju 1 ali vidim da su izbacili i 1.3.
Evo procenite sami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Da i nema potrebe za Ekvilajzerom bar tako kazu i nisu daleko od istine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Odlicna je pre oko pola godine sam radio za drugara ovu matricu i koristio sam ovaj efekat.Evo kako radi.I nije bar meni bio potreban di box isao sam direktno u karticu sa pasivnim magnetima ima pre gain koji moze da se sibne kolioko ti treba.
http://www.box.net/shared/ci0pihxezx
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ovo odlicno zvuci cistije od originala,samo malo kruto odsvirano,otpusti tu ruku,ne mora da bude matematicki tacno da bi dobro zvucalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Hvala,jbg...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Enter sandman metallica-matrica | serbianzoro | Promocija radova | 18 | 09-06-2009 01:13 AM |
Metallica - St. Anger, vase misljenje, sta je bre ovo??? | Miha Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 31 | 07-06-2007 09:15 PM |