|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]()
Pretpostavljam da je to tih 18 diskova koje sam video, a pre nego da izadje S2 dobijem taj S1 na USB disku i na kratko preslusam, zvucao je tako kako si ga opisao, ali me smorio interface i nekim cudom ga ne ostavim sebi...
Ostao mi je zvucno u secanju negde izmedju BFD i S2, ne upeglan kao S2 i ne toliko sirov kao BFD, mada mi ne smeta ni jedno ni drugo... Sto se tice EZX DFH, potpuno je neupotrebljiv onako namunjen, to dakle nije to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Member
|
![]()
Da gledao sam po stranim forumima dfh radi u superioru 2.jeste cudan interfejs ali se brzo provali i ok je ima vise dobrih fora samo nije bas slikovit.
![]() ![]() Last edited by serbianzoro; 15-12-2009 at 01:45 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Moderator
|
![]()
Interfejs je groblje, a takodje je vrhunski iritirajuce to sto moras svaku mapiranu dirku da izudaras po velositijima da bi kreten baferovao sve dinamike i da ne bi krckao, tj. da kada otvoris prvi put arr moras da jedan plej bacis u vodu, pa se tek drugi racuna....
![]() Mnogo puta sam pokusao da ga zavolim, ali bezuspesno...
![]() |
#54 |
Pro Member
|
![]()
Pa dobro, pretpostavljam da je u S2 to reseno, on bar ima opciju da se to ukljuci i iskljuci, pa mozes da biras...
Mnogo u poslednje vreme ima tih banki od po par desetine gb, Trilian sam preslusao letimicno i dalje je nekonkretan kad su electric basovi u pitanju, debeo jeste, na porvu se cini pravi bas, ali generalno nema one zice kad se prstom okine, prosto to ne svira... Stari EXTRA Bass Legends radi, ali i to je sve pomalo cudno... Sto se tice kontrabasa i synth basova, to je ok onako na brzinu kako sam slusao... Isto tako ovaj Mixosaurus, preslusao i obrisao, propade mi noc instaliranja i drndanja sa instalerom kome treba patch, katastrofa... Nije stvar u tome da nije dobar, vec je neinspirativan i nije dovoljno dobar da mi oduzme 150 gb, odleteo je kuci, klasican Try Before Buy... Na kraju onaj Finger iz Sample Tank-a ispade najbolji, ima na 49 hz i 129 hz dva zuba koji se skinu i malo se generalno doda basa, cuje se prst na zici, onaj njegov kompresor u samom instrumentu je dobar, koliko god smesno izgledalo, to jednostavno radi i tu nemaju veze gb i naziv instrumenata, round robin i slicne stvari, cuje se ili ne... Cak i zivo sniman nije uvek srecno resenje, tako da po default-u stavljanje podrazumevanog ne donosi srecu, uglavnom neka glupava resenja i snalazenje cesce ispadnu bolja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|