|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Ovako, nemam ba? iskustva s primjenom u glazbi, ali sam napravio hrpu reklama na C414 B-ULS i na Rode Broadcasteru.
C 414 mi kod nekih voditelja odlično sjeda dok me kod nekih isfrustrira, valjda je to do njihovog glasa i dikcije, oni koji uspjevaju "jednakom snagom" isčitat tekst lako slo?im reklamu, ali kod onih koji variraju i imaju prenegla?ene sibilante ponekad je noćna mora, ne poma?u ni dva pop filtera, rode broadcaster iako definitivno lo?ije osjetljivosti, omogučava lak?e "?tancanje" reklama upravo zbog toga jer nema tu ?irinu dinamike. Čak mi se na neki način vi?e sviđa jer malko "oboji" glas |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Vokal | Boombass | Tutorijali | 5 | 05-05-2009 07:51 PM |
Zelim nesto da podelim sa vama | kVu | Pricaonica | 30 | 13-04-2009 02:59 PM |
Koji je po vama najbolji razglas u zemlji Srbiji | AcaHari | Razno | 29 | 05-08-2008 05:53 AM |
Vokal | Ad Fines | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 18-06-2004 01:34 AM |