Quote:
Originally Posted by balthazaar
Ja sam odavno sumnjao u te stvari. Tj u zloupotrebu tih stvari zarad stvaranja ličnog uspjeha...Evo primjer Madone...kad sam iscrpio sve racionalne razloge zarad kojih je ta ?ena postala to ?to je jeste - ostao mi je samo jedan, a to zloupotreba neke okultističke prakse...Mnogim ljudima to zvuči besmisleno, ili čak smije?no...al dobro...Muzika je jako dobro sredstvo za slanje takvih "signala"...Istina je negdje između raznih "Milana Tarota" i "pametnih glava" koji sve ?to ne umiju da objasne - odbacuju...Sva?ta se radi, a onima koji to rade najvi?e odgovara da mi u to ne vjerujemo...
|
Daj molim te. Članak je smeće. U svemu je moguće videti okultna značenja i simboliku. Da sad izmerima veličinu otvorenog prozora u kome pi?em post za rumski verovatno bih na?ao neku matematičku korelaciju sa merama keopsove piramide podeljenim sa datumom kad je rođen ?andor Lavej ili ne?to nalik tome. Kao klinac sam imao drugare koji se naduvaju i onda u svemu nalaze okultnu simboliku i tako pričaju satima. Za dobru knjigu koja obrađuje takvu vrstu korelacija i eventualne samoobmane na tu temu preporučujem "Fukoovo Klatno", ko nije čitao.