|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]()
Na zalost, mora...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Pro Member
|
![]()
to je lista vst-ova koji rade na win7 x64 (provjereno), kome treba dobro je, kome ne treba, opet dobro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Junior Member
|
![]()
...meni na win7 64bit Triology ne radi (u Sonaru 8):
2x sam probao, instalacija prođe uredno ali kada se pokreće sonar, stane na skeniranju kada piše "triology" i smrzne. Probao sam i ručno, smrzne. Zvučna mi je EMU 0404USB i često se dešava da zvuk ili kod playbecka ili kod sviranja, bilo audio ili midi počne krčiti. Odjednom. A svaki put kada se desi nekakav error, nestane mi midi signal. Resetiram komp, pokrenem Sonar, blinka mi lampica i na zvučnoj i ona lampica na taskbaru dolje kada sviram, ali signal ne dolazi u instrument. Postavke podešene kako su i bile. I onda odjednom dođe.. Ako slučajno kliknem na ono midi panic, automatski nestane midi signal. Koji soft mi možete preporučiti za rad u win7 64bit, što god sam našao, napišu full, a ono 2GB download... i slično... Nisu mi poznate razlike Cubase (koji je najstabilniji?), Nuendo, Sonar...? Do sada sam koristio isključivo Reason + Adobe Audition, a nakon što su izbacili onaj novi, "Record", bojkotujem Propelerhead. (radi usb dongle i gluposti šta rade) Što se samih windowsa 7 tiče, ne mogu uspoređivat sa bilo kojim drugim jer ne koristim iste softwere koje sam koristio tamo. Za video u hd i full hd mogu 7 pohvalit, a jako je teško pogodit soft koji se smije instalirat bez da naknadno moram podizat cijeli OS iznova (i to mi se događalo par puta) Al sam se raspisao. Pozdrav! btw. spremim neki project iz sonara, onako, da probam. Zatvorim sonar. Pokrenem taj projekt, kaže error, sending inform.. nešto ; neće da otvori - smrzne. Ajme. Last edited by amadeusvk; 08-12-2009 at 02:41 PM. Reason: SJETIO SE |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Audio Drajveri (MS Windows, OS X) | kejkz | Audio Software | 3 | 28-06-2007 05:09 PM |
:: Audio Ease Altiverb na Windows XP :: | lesha | Audio Software | 13 | 22-06-2006 12:51 PM |
Termini u produkciji | Lag | Tutorijali | 14 | 14-02-2006 01:17 AM |