|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Superior2 ima solidne SONALKSIS pluginove. Tačno.
Počeo sam malo da se bavim s tim stvarima, pa ću videti ?ta se sve mo?e uraditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Instalirao sam i ovaj The Metal Foundry dodatak za Superior2.
Tako da sada imam sledeće biblioteke: Superior1 ... biblioteke iz prethodne verzije EZ Drummer ... biblioteke koje sti?u sa EZ Drummer NY Avatar ... dodatni paket za Superior 2 The Metal Foundry ... noviji paket za metal stil Za sada mogu reći da sam uz malu pomoć pluginova dobio VRLO DOBRE rezultate, za sve osim DOBO?A (Snare). Tako da - ako trenutno zanemarimo dobo? - mogu reći da se uz pomoć pluginova sa Superior2 MO?EMO pribli?iti BFD-u... vrlo vrlo blizu ! Na dobo?u za sada nisam stigao ozbiljnije da radim. Nadam se da ću u narednom periodu uspeti. Ako neko ima korisne savete: koji DOBO? (Snare) iz gore pomenutih paketa, i s kojim pluginovima na koji način da ga "sredim" da bude čvrst, debeo, moćan, sna?an, dobar za hard rock i metal stil, tj. da TUČE I ZAKIVA U CENTAR GLAVE... neka po?alje svoje komentare i uputstva... da me "oslobodi" od muke zvane "mesec dana preslu?avanja DOBO?A u svim varijantama"... jer verujte, nije to lako izdr?ati... (svaka čast onome ko to mo?e) Hvala za komentare ! Pozdrav ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
i meni bi valjala neka preporuka sa semplove, treba da mixam uskoro ponovo nešto metala, pa da imam šta da podvučem pod drvo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Konačno obrati pa?nju na jednu stvar - "velik" bubanj je često opsena... Na metal albumima je često bubanj jako jako sitan, tačkast, kratak.
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
A ono, da snimi? upravo to drvo, par udaraca, pa ubije? od procesinga i to podmetne? tj trigeruje??
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Superior drummer multichannel | Zid | Audio Software | 17 | 02-11-2009 09:17 PM |
Superior Drummer - Pomoc!!! | metal | Audio Software | 14 | 13-10-2009 03:12 PM |
Toontrack novosti | dejankuki | Audio Software | 0 | 23-06-2009 12:58 PM |