|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
big bockie
![]() Prvo,ne zelim novog.. drugo,mislim da artist ni nema lead... trece...vidi signature
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vibrator
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
mod?rateur analogue
|
ima ga kod nas u audio pro..
sa rabatima, ispadne jedva nesto sitno preko milje.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Ali covek zeli i sempler
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Vibrator
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Pro Member
|
Quote:
![]() ![]() A i razlika u ceni je nezanemarljiva, a oba ce mu raditi posao bez greske. To je moje misljenje.. Mozda ima idruge strane novcica, ne znam, kaz'te mi..Blofeld destop + sample apgrejd + dobar midi kontroler-800 evrosa i imas kotrolu nad preko 20 parametara u rill tajmu. E sad, ako hoces kvaliteeetnu dirku platis malo vise za dobar midi kontroler i na konju si. Plus je jako zgodan za noshenje, stane zajedno sa lap topom u torbu (Blofeld desktop) ![]() Last edited by silicon science; 24-11-2009 at 12:07 PM. |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
mod?rateur analogue
|
Quote:
ako negdje ima Nord Wave za milju, odma mi javite.. da ga preprodam ![]() Quote:
meni osobno, taj sampler u Wave ima zaista očajan zvuk, preoštar i hladan. bole uši.. blofeldov sampling mi je cak nesto bolji. zasad kako stvari stoje, i jedni i drugi (waldorf i clavia) bolje rade kao sintesajzeri za što su prvotno i namjenjeni, ovo je vise onako zgodan dodatak za kombinirat sintezu i sampleove. ali ako hoćes baš pošteni sampling u hardveru, sa toplim zvukom, onda treba uzet stari sampler (roland S ili emu eos), jer se danas prodaju za smjesno male pare. a zvuče fenomenalno. ostalo potrosi na posteni sintesajzer. |
||
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|