|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Samo se postavlja pitajekoji VST host je 'dostupan'?
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Joj Milose, jos uvek si na Creamware-u?!
![]() Juce smo hteli da testiramo jednu masinu sa Luna II na 7 x64, pa smo trazili Scope za Vistu ili 7 x64, ali nema, imas li informaciju kada ce biti?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam, al' meni ovo bolesno dobro zvuci.. Licno primecujem gomilu stvari koje Tilogy nije imao
![]() from Spectrasonics on Vimeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pretpostavljam da je zato sto nisam Mandusic Vuk, ali s Trilogy - jem nikada nisam mogao da izadjem na kraj... jednostavno to nije zvuk bassa koji ja zelim. Nepokretljiv mi je, suvise "mudav"... bas ga ne volim. A ovo na demoima za Trilian je izgleda isto to sa milion varijacija i artikulacija... I dalje je jak dole, neprirodno utegnut... ne svidja mi se...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Trilian (koliko sam chuo preko jutjubeta) je malkice druga pricha. Da ne iznosim zakljucke tek tako, bum ga instaliral pa cemo videti (iako sam bass zvuk koji meni treba "resio" za svagda)... Mada su me oni kontrabasi "kupili" i preko tog internet shumeca tableta zvuka ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ali mislim da se od svakog virtualnog instrumenta očekuje previ?e - oni slu?e da u?tede novac, i ni za ?ta vi?e. Tojest, ako pravi? muziku za neku TV seriju (film, ?tagod) va?nije ti je da mo?e? da uradi? promenu tempa za određenu scenu, nego da cima? basistu, gitaristu pijanistu i trubača da ti sviraju XYZ varijaciju na temu. I da ih plaća?. Za tu namenu - super je Trilian. Naravno, mo?e i sam instrument da ti se dopadne ba? takav kakav jeste, pa da namerno koristi? sve njegove "nedostatke", to je stvar umetničke odluke ![]() U svim drugim slučajevima - cima? ljude da ti sviraju. Nijedan zakon ne isključuje tu mogućnost ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#27 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa da... u principu si u pravu. Zato i gledam da kad god mogu snimam sto vise...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
Imao sam danas priliku da cujem famozni Trilian - uradjeno debelo i veliko(kao i Trilogy), sto mislim da je prednost, ono sto se trazi je znanje kako to uglaviti u mix.
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Odavno sam prešao na živi bas i koliko god da se mučim i grešim i sviram 20 puta na kaju ispadne dobro...bolje je živo..
Ali u nekim pesmamam pogotovo gde nemam mnogo instrumenata Trilogy legne super...mana mu je jer se meša u tudj poso ....zalazi u opseg gitara i slično što i nije lohe kada so oće neka masna svirka... kad se radi da ne bude čisto nego nabijeno po celom spektru... slažem se sa vasom ...u pitanu je šta najbolje zadovoljava umetnički cilj.... ako se tako posmatra onda sve dolazi u obzir zavisno od cilja...i živi bas i sint bas i trilodži i ostalo treba se igrati i biti kreativan ne tražiti jedini i konačni bas sempler u bilo kom često sam koristio Sample tank bas pa ga lejerovao sa trilodžijem tako da je trilodži puno tiši samo dopunjuje ono što nema tank ipak živi bas najpre reši potrebu.... I mislim da uopšte nije loše kad ima da se puno interveniše jer se tako uvek nauči ponešto novo...dakle ne biti lenj i tražiti instant rešenje @Silicone: Čime si to rešio bas za svagda...i o kojm kontrabasima govoriš...trebaju mu dobri dablbejsovi pa pitam pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |