|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Odnosno mislim da je stvar u pickup-ima. Jer Probao sam fender jazzmaster koji ima 2 ogromna pickupa i cijela stvar je puno glasnija nego na mojem telcu. Dali se stvar rije?ava pojačavanjem inputa? Koju gitru vi imate i kako vam funkcionira?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Nisam te bas razumeo ali ako mislis na razlicitost magneta, da svaki magnet ima razlicit output. Na jazzmasteru su p90 pretpostavljam i oni su jaci od klasicnih single coil magneta koje imas na telcu. Humackeri su jos "glasniji".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
čini mi se kao vrlo solidna tema za raspravu!
emulacije ne koristim previše (samo pod xt pro), tako da i mene zanimaju iskustva drugih;kombinacije koje gitare sa kojim DI-boxom, za koji sound.. ono što bi bilo dobro imati u svom setupu je DI sa varijabilnom ulaznom impedancom jer čini mi se da u tom grmu leži zec (line6 ima naravno fiksnu ![]() vaša iskustva? p.s. na gibsonu mi je kombinacija alnico 498T i 490R, a na drugoj dimarzio paf..i ova sa pafom daje bolje rezultate sa line6
___________________________________________ the midrange is the key Last edited by Reinhardt; 10-12-2009 at 10:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako utječe mikseta u mix sobi | NLP | Dizajn i konstrukcija studija | 35 | 12-12-2012 08:00 AM |
snimanje gitara/iso cab | Reinhardt | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 27 | 04-04-2009 02:36 AM |
grafička kartica - utječe li na performanse daw-a? | funksoulbrother | Computer Hardware | 9 | 08-02-2009 10:15 AM |
Snimanje bassa i gitara za novi album SOPOTa! | Tiki the Boyler | Promocija radova | 10 | 11-12-2008 12:10 AM |
Bas gitara za snimanje | shigumicu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 02-10-2008 09:42 PM |