|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima........
Ovako,imam obje navedene sprave,i odlučio sam prodati jednu, ali nemogu se odlučiti.cijene su im podjednake,imam dobro slo?ene setove i na jednoj i na drugoj,pa bi molio vas iskusne znalce da mi pomognete ?ta ostaviti a ?ta prodati,va?e mi?ljenje,radi čega?? hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A sad - SORKA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da je to toliko logicno, da nema mesta nizakakvu sorku.
Cak necu ni da kazem nista, toliko je jasno. Ko zeli, neka isproba klavir i gudace na obe sprave, da ne pominjem acc guitare, "nafrljene" gitare, bubnjeve, padove i rhodese, i biće jasno da je Gdin Kakehashi pobedio za mnooooogo dužina.... E sad, KO JE Gdin KAKEHASHI? Dugo je bio na čelu jedne firme, učestvovao u realizacije najčuvenije i najzloupotrebljavanije (auh, duga reč) ritam mašine svih vremena, napravio proboj u tehnologiji napravivši pod njegovim vođstvom sint koji je nazvan po najvećoj planeti sunčevog sistema, i sa 8 i sa 6 glasova, njegova firma je takođe bila među pionirima modularnih sintova, i to sa 2 sistema, od kojih je jedan bio sistem 700, a sint ciji je broj posle 2 slova za samo jedan bio veći od 100, postao je i danas tražena i imitirana legenda, a da ne pominjemo preteče današnjih DAW-ova u liku mašina sa početnim slovima MC (50, 500 itd) Dosta od mene, nisam bio pristrasan, jel'da?
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Znaci Jamana...?!
![]()
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Au... slatke muke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha MOTIF 6 i Korg M50 | Goran B | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-08-2009 11:52 AM |
Midi problem Fantom X / Motif ES rack | Motif | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 10-11-2008 06:00 AM |
kurzweil k 2600 / yamaha motif xs 7...!?? | Marko1005 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 25-10-2007 10:43 AM |
Triton, Motif, Fantom...... | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 52 | 15-10-2006 11:50 PM |
YAMAHA motif pitanjce | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 19-03-2006 09:00 AM |