|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
MAO
|
![]()
Jel neko poterao M-audio proFire 2626 na Win7?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Ivan Lekic
|
![]()
Jeste,moj prijatelj ... bez problema radi .. sa ovim beta drajverima valjda .. bas sam ga danas pitao .. kaze da sve radi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
MAO
|
![]()
hm, nisam video te bete.. potražiću bolje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, a jel Digi002 i PT LE ne rade u Win 7?
Imam mogucnost da uzmem legal o.s. pa sam hteo na Win7, ali izgleda da digi002 i da PT uopste ne rade na Win 7, i to me zarobljuje u XP, nadam se da nije tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Pro Member
|
![]()
PTL jos uvek ne radi. Ali su najavili iz Avida da spremaju verziju koja ce raditi na obe varijante. Znci i na 32 i 64 bitnoj verziji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]()
Znaci do sada (so far so good) na win 7 x64 (da kucnem u drvo) radi/e:
- i-onyx 22 (lacky prvi utisci dobri a vidjecemo kad se malo optereti, s obzirom da me je lexiconovo pravilo da razdvaja latencije (input-output) zajebalo na omegi ovome sam prisao pazljivo ali opet ima 32ms output latencije? nemam ni kontroler da vidim kako to utice na sviranje. da li utice uopste? - stylus rmx, omnisphere, moog 2.5, waves, trilogy, kontakt, absynth, ez, rapture, nexus jos nikako da proradi a valjda hoce i jos nekih ima (liquid, real... itd) nadam se da ce proraditi... - saffire nije htio nikako da proradi cak i sa firewire downgrade-om na legacy drivere - rade adami k`o mlijeko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Pro Member
|
![]()
probao da poteram pro tools iz virtual xp-a i to ipak nece moci... bilo kakav drajver je nemoguce instalirati na virtual xp
tako da na novoj masini ce ipak morati da stoje dva sistema |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Pro Member
|
![]()
Na Visti x64 SP1 radi bukvalno sve osim nezamenjivog Timeworks Mastering Limitera, i Bomb Factory. Naravno, pored PT koji ce raditi na 7 x64 uskoro.
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Pro Member
|
![]()
ne mora da znaci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Audio Drajveri (MS Windows, OS X) | kejkz | Audio Software | 3 | 28-06-2007 05:09 PM |
:: Audio Ease Altiverb na Windows XP :: | lesha | Audio Software | 13 | 22-06-2006 12:51 PM |
Termini u produkciji | Lag | Tutorijali | 14 | 14-02-2006 01:17 AM |