|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
ok, procitao sam tvoj post...super je to, znas znanje, aj sada procitaj moj post jos jednom...ali lepo
a) "lopov"??? nisam rekao "lopov", rekao sam jednako "moderno". b) kada kazes "isto" (u onom delu gde si demonstrirao svoje poznavanje cinilaca jednog muzickog dela) nisam rekao isto kao satriani i coldplay, rekao sam stilski u "isto"-m fazonu. vizuelnom, ako nista drugo. c) ono sto sam ja napisao moze svakojako da se razume, ali zaista ne vidim gde si ti shvatio iz mog posta da se ja to izivljavam nad nekim, na stranu sto je moj prethodni post i bio razjasnjenje ZASTO smatram da su pesme "iste", ajde molim te ti mi objasni koji su to moji argumenti bili reprezenti "izivljavanja"? da li je reci "spot za ovu pesmu je jako moderan iz modnog ugla" izivljavanje? ili je "prsti od autotune-a" izivljavanje? ili je mozda onaj deo za bakice i zadovoljavanje sirokih ukusa izivljavanje? nije, to je samo podvlacenje jako uocljivih i kako bi ti to rekao "naucno osnovanih" koncepata (koji ipak nisu naucni, ali su jasno vidljivi i egzaktni). za kraj, ja zaista, ali ZAISTA ne vidim potrebu da, pogotovo kao moderator, podizes tenziju tamo gde joj mesta nema. mozes da se slozis sa mojim misljenjem i stavom ili ne, zaista mi nije bitno, ali ako vec zagovaras postovanje osnovanosti komentara, onda te molim da i adekvatno citas postove koje napadas. namaste |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ako se prica o tako delikatnim stvarima kao sto je neciji posao i neciji zivot, onda je u redu da posle ovakve izjave padne neki uzasno precizan, jasan i istinit argument. Nista licno, ni prema tebi ni prema njima. Ako imas nacin da dokazes da je ova pesma, prepevana pesma Brokencyde-a na srpski, svi cemo se sloziti sa tobom, a ako ne, onda je to, sustinski gledano (iako deluje naivno) "izivljavanje" nad nekim. Takodje, nisam imao nameru sa tobom da se raspravljam oko ovoga, jer tu rasprave nema. Ako sam ti nesto napisao, napisao sam sa razlogom, a tvoje je da to prihvatis, ako zelis da boravis ovde ili da jednostavno odbijes da se ponasas po "pravilima kuce" u kojoj si gost, a to za sobom dalje nosi odredjene konsekvence. Raspravljati se mozemo koliko zelis, kada zajedno ucestvujemo u nekoj strucnoj raspravi i kada baratamo strucnim argumentima. Tamo gde ti se obracam kao moderator, nema rasprave jer ja tebe opominjem na tvoje ponasanje, a ne ti mene. Ako smo ovo prevazisli, zelim ti ugodan i koristan boravak na forumu. Pozdrav
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
ok, sad razumem celokupni problem, smatraj situaciju prevazidjenom
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ivan Lekic
|
![]()
Pesma FACE je predobro uradjena, onako kako inace Atelje Trag i radi . .
Svaki komentar je suvisan .. osim bravo momci |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hahahah... Veruj mi da ovo nisam gledao do sada. Znam da je Nebojsa nesto snimao, ali sada prvi put vidim. . Usput... Opustite se ljudi, ne raspravljajte se oko gluposti... Opusteno!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lady Gaga-Poker Face (KSL Jnr1 Mix) | Overdrive | Promocija radova | 13 | 05-08-2009 10:19 PM |
el da da su super face? :) | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 18-10-2007 07:27 AM |