|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
MAO
|
![]()
nama su epizode trajale 45 minuta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
skoro sam ovde gldeao scenu za neki Turski film..napad terorista na neki vojni bunker...traje jedno 10 min...pucanje, rakete, esplozije, rusenje, vatra, prasina, ljudi trce, bacaju se, padaju..... itd...do jaja je ispalo na kraju...ALI radilo je 5 ljudi oko mesec dana samo to !!!
![]() |
![]() |
#34 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
jebote pa ti imas ladno oldfielda za avatar
![]() A ja radim diplomski iz sound efekata , kako mozes i ti to da radis? Da nisi ti ja ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Snimam efekte,snimam grad,snimam selo,vodu,penjem se po drvecu ... pa sve to obradjujem,pa od toga pravim neku "muziku" ... ne smem da koristim prave instrumente,jedino ako su snimljeni kao deo ambijenta (tipa ulicni svirac u knezu)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
MAO
|
![]()
nas je radilo nekoliko. Jedan kolega je radio adaptaciju muzike, oko 6-8 sati za 45min epizode. Ja sam lepio atmosfere i radio obradu dijaloga sa finalnim mixem za 8-12h rada po epizodi. On a good day, 2sata mi je trebalo za obradu 10minuta materijala. Treći lik je radio SFX izbor i montažu takođe oko 8h dnevno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Junior Member
|
![]()
e onda mozes da zamislis mene samog
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji preamp odabrati? | choi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 52 | 02-12-2008 09:22 PM |
koju snagu pojacala odabrati? | SandRob | Gitarska Produkcija | 52 | 02-05-2008 11:41 AM |
Kako odabrati pravog producenta, kod nas,a i sire? | disco violence | Audio Produkcija - Tehnike | 59 | 03-11-2007 01:51 AM |
Mic preamps::: koje odabrati | dr.Ru | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 21-01-2004 07:44 AM |