|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ali moglo bi se reći: nismo podigli cenu od te nule onoliko koliko smo mogli. ok. međutim, ja u to ne verujem (kada smo mi u pitanju). nismo mogli. iskreno verujem da bi recimo ti - ako bi se slučajno nekad na?ao u sličnoj situaciji - uspeo da postigne? cenu kojom će? biti zadovoljan, te dobijene pare potro?io na neki lep godi?nji odmor, novu opremu ili vredan poklon voljenoj osobi ![]() A mi.. pa niko od nas nije blizak biznisu ili pravu, prilično smo nesposobni u tim oblastima te nismo umeli bez pomoći advokata da sastavimo odgovarajuće preteće pismo, zato sam se i bio obratio ovde za savet ![]() Hoću da ka?em, bez sumnje smo mi mnogo nesposobniji od tebe, ali smo delali u skladu sa na?im sposobnostima. Mislim da smo se potrudili u meri u kojoj je to racionalno. Nemamo za ?ta da se kajemo. Nekom pogača nekom mrvice, svakom prema sposobnostima i apetitu. srdačan pozdrav i sve najbolje |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zastitimo emitere od autora... | Oggy | Pravna Pitanja | 26 | 09-07-2009 07:27 PM |
3 klasichna pitanja - molim za pomoc | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 11-02-2008 04:42 AM |