|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]()
Žao mi je što neću moći da posetim tu manifestaciju, jer imam preča posla, a posebno sam zainteresovan za predavanje PS1:
"Korišćenje vintage opreme u modernom studiju radija autor: Damir Rogina, Synthetic Arts studio" Protiv profesora Rogine nemam zaista ništa, stim što je moje skromno mišljenje da je on daleko od toga da može da drži predavanja i čudi me da je uopšte takvu ulogu prihvatio (još jedan dokaz teorije da ljudi ponekad nisu svesni sebe). Još je tragičnije što se linkovi za ovakve brljotine na ovom forumu tolerišu i dozvoljavaju!!! Ljudi! Bez ozbiljnih referenci se ne drže predavanja nikome, pa ni deci i vi bi to kao organizatori trebali da znate! To što vam je neko brat, šurak, drugar, rodjak... nije dovoljan razlog da pravite ovakve smejurije! Ako ste već ozbiljni, gde su vam kao predavači ozbiljni domaći producenti? Gde je Aralica, gde je Negovanović, Habić... da ne pominjem dalje, jer bih sigurno zaboravio nekoga... Kakve su ovo krpljavine??? Pričamo o razlici Aston Martin - Yugo 45... Do duše, u ovoj temlji je očigledno sve moguće. Kad organizujete nešto o vazduhoplovstvu, dajte meni temu "Upravljanje Migom 29 u ratnim uslovima". Nije da znam, ali mnogo volim, a i drugari smo.
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 12-11-2009 at 10:30 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FAIRLIGHT u Novom Sadu u studiju "M"...i TAKTONS | Moritz | Razno | 49 | 28-11-2009 01:12 PM |
SSL @ Taktons 2009 | lunaroid | Razno | 18 | 26-11-2009 02:40 PM |
taktons | fipke | Pricaonica | 104 | 13-11-2007 09:25 AM |