|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() nego, probah i poslah takav signal preko neta, zadovoljan sam sa plug inovima, mislim da ce to raditi odlicno kad glas prodje kroz pravi mik pa mixer pa opasnu zvucnu etc. etc....., poenta je bila da dobijemo dobar zvuk na net radiju bez onik jaaaako skupih stvarcica sa pocetka prica ![]() ![]() E sada se javlja drugi problem, prvo idem traziti po forumu/mima, ako ne pisacemo ![]() Naravno ako neko proba neki/neke bolje plugine (za ovu vrstu price) neka slobodno postuje da ih isprobamo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
mozda da probas i Shure SM 7B ... mozda ti legne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Odlicna tema.
Moze u par kracih crta kako realizovati internet radio.Jako me zanima organizacija same ideje.. To me prije nekog vremena bas iscimalo ali sam dopustio da me jaran razuvjeri, slabo je domacih iskustava na temu a i nisam naisao na neka iskustva. Cak i u nekom komercijalnom smislu!Ako je to uopste smisleno? Koliko je ta ideja realna i odrziva? Mogu neki savjeti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
Sad se setih da imam uploadowan jedan stari govedji dzingl...
To je radjeno na jednoj stanici na kojoj sam radio na Behringer B1 i wavesov "bus" kompresor koji je krvario obilno... Na suvo zvuci kako zvuci, ali probaj da ga pustis uz neki mjuz...
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Nisam ba? pratio temu, pa cu odgovorit na samo pitanje. Mi na radiju imamo na kraju lanca uređaj OMNIA od nekih 3-4 milje eura i ona radi debljinu od svega...kompresira, pegla, pumpa, boja itd..i ja ju mrzim
![]() Mislim...dobra je to stvar jer ti nikad nijedan break i ni jedna reklama ne mo?e iskoćiti ili biti ti?a...sve di?e na istu razinu....ali brate...slu?anje nećega preko tog je meni strava i u?as...sve je prebrijano i nedinamićki(ali to je zbog toga jer sam navikao slu?ati sve bez eqilajzera)...al pazite..radijska sprava od 3 milje eura namje?tena na profi preset...znaći nije brljava I sad neko takav signal pokupi i jo? kroz svoje eqilajzere to pusti...ćemu to..meni to nema smisla...bar ?to se muzike tiće...ajde reklame ovo ono....muziku pegla previ?e.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
B92
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
jok
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
internet radio | SandRob | Razno | 10 | 11-07-2008 06:08 PM |
Ko je radio.. | HeatMan | Razno | 44 | 28-06-2008 03:17 PM |
Savet za radio mix | Oggy | Audio Produkcija - Tehnike | 0 | 20-09-2005 01:20 AM |
kx DSP(kako prespojiti da bi radio mikrofon) | splatch | Computer Hardware | 8 | 06-01-2005 04:09 PM |
Produkcija radio drame | Igor | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 15-04-2004 07:37 PM |