|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Pu pu pu daleko bilo
![]() Ja sam htio da ovdje pisemo bas u vezi te problematike posto nema mnogo tema na forumu vezanih za istu, pa ako imate volje i zelje da pomognete ljudima izvolite. Ja cu da pocnem. Nesto mi se motalo po glavi recimo kad pospojim to sve kako treba... da podignem recimo T-Racks plug in koji ima jedan preset koji se zove FM Broadcast koji uz malo igranja moze jako dobro da zvuci (koristio sam ga za radijske dzinglove) e... sad kako bi to zvucalo u real varijanti ON AIR iliti u ovom slucaju ONLINE??? Znaci da jednostavno Mic signal u real vremenu pustam kroz njega. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
internet radio | SandRob | Razno | 10 | 11-07-2008 06:08 PM |
Ko je radio.. | HeatMan | Razno | 44 | 28-06-2008 03:17 PM |
Savet za radio mix | Oggy | Audio Produkcija - Tehnike | 0 | 20-09-2005 01:20 AM |
kx DSP(kako prespojiti da bi radio mikrofon) | splatch | Computer Hardware | 8 | 06-01-2005 04:09 PM |
Produkcija radio drame | Igor | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 15-04-2004 07:37 PM |