|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
MAO
|
![]()
može i u nuendu 3
Samo treba prvo napraviti više outputa u VST connections. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Junior Member
|
![]()
Aha provalio sam
thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]()
Sad mi nesto pade na pamet jedna stvar koja je u principu krajnje ne bitna al me opasno nervira kod nuenda
![]() Kad udjem u setovanja samog kanala pritiskom na ono okruglo dugme e uglavnom da bih promenio nesto na insertu ili sendu oddokuje(kako se ovo pravilno kaze) se project prozor dok mi glavni prozor nuenda ostaje dokovan. I onda kad npr. sredjujem eq na kanalima znaci stalno to moram da klikcem svaki put moram da dokujem nazad prozor nuenda. Kako izlazite na kraj sa tim ? Jel ni ne dokujete project prozor ili ga kao i ja stalno vracate nazad svakih 30 sekundi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
MAO
|
![]()
ja radim sa više ekrana, tako da mi je na jednom uvek project window raširen, ne-dokovan (nema razlike ako ga ručno navučeš na ivice). Na drugim ekranima držim mixer i na njemu sve rešavam, uglavnom ne otvaram to E polje. A isto to može da se namesti i u inspector delu projekt kanala (ovo jako često radim). Tad se ništa ne oddokuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Junior Member
|
![]()
Pa da to je dosta prakticnije ali ja nazalost nemam dva ili vise ekrana.
Kada sendujes iz inspectora nista se ne oddokuje ali kad udjes npr. u eq koji si insertovao na nekom kanalu onda se oddokuje ![]() ne znam uopste zasto su ovo ubacili?To se ne desava ni u jednom drugom sekvenceru a ne vidim ni svrhu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
MAO
|
![]()
samo ti njega lepo razapni preko celog ekrana i zabole te dal se odddokuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Junior Member
|
![]()
taj fazon
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Senior Member
|
![]()
Jel zna neko kako da (u cubase sx3) midi kanal na kojem su bubnjevi podelim u vise kanala tako da mi je na jednom kanalu noga, na drugom dobos itd. Treba mi naravno radi zasebnog editovanja. U nekim sekvencerima koje sam koristio bilo je nesto kao "extract midi data" pa onda izaberes tacno koju notu ces izvuci na drugi kanal. Ovde to ne vidim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
MAO
|
![]()
čovek pita za midi a ne za VST outpute. Ima ta opcija, desnim dugmetom miša preko midi parta pa dissolve part.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko akustike prostorije za bubanj. | Fly888 | Dizajn i konstrukcija studija | 68 | 26-02-2009 06:48 AM |
Bubanj | zmaj | Ogi Radivojević | 31 | 26-03-2008 04:29 PM |
Bubanj, pomoc | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 18-10-2005 06:49 PM |
treba mi pomoc za triton le(bubanj i ritmovi za sequencer) | medica | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 17-05-2005 04:08 AM |