|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Ovako ja ne mogu recimo kada otvorim ez drum na mixeru da recimo pustim samo solo bass ili dobos ili bilo sta, tako da ne mogu obraditi sa nekim pluginom samo jedan kanal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
banned
|
![]()
to mora da mozes, ne zavisi to od cubase-a, nego od podesavanja u instrumentu. Malo ga chachni, sigurno imas i u njemu neki osnovni ruting za slanje signala. Ne korisim taj plag, pa ti ne mogu mnogo pomoci, naci ce se sigurno neko ko ce ti moce nesto vise reci o tome.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
mislim da superior dramer ne šalje direknto one kanale iz miksera njegovog, već one koje hoćeš da imaš na mikser daw-a treba da pošalješ na bus-ove u superiorovom mikseru....koliko se sjećam...mada ne mora da je tako
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Koristim i adiktiv drum, isto mi se desava, znaci na mikseru ne mogu pustiti neki solo element bubnja, kad pritisnem solo nema zvuka, ima samo master na kojem pokazuje da ima signal i to moze da radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
na mixeru addictive drums-a imas strelice na dnu kanala za direct out.
Last edited by alexale; 29-10-2009 at 01:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Ok hvala punoo, a mozda znas sta treba uraditi za ez drum
![]() Last edited by Hepek; 29-10-2009 at 01:19 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
mislim da je slican fazon, promenis trk 1 u neki drugi, imas jos, na pocetku reda pise output, desnim klikom na njega i selektujes multichanel. mislim da tako nekako funkcionise. chachni nesto nemoj sve na gotovo, nece nista da se pokvari.
Last edited by alexale; 29-10-2009 at 01:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Za Superior vam je u manualu objasnjeno ovo isto i to sa jos par caka koje vam mogu koristiti chekirajte
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Superior Drummer - Pomoc!!! | metal | Audio Software | 14 | 13-10-2009 03:12 PM |
Elektron Comprendor CMP-2 > Multichannel Compressor Preamp | redroom | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 10-07-2009 07:55 PM |
Molim za pomoc.. Superrior drummer | Inovative_kg | Audio Software | 18 | 21-04-2009 02:42 PM |