|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
ne znam da li je neko to vec rekao, ali ako nije evo ja cu:
Najbitnije je ime koje stoji iza svega. timbaland da radi na fonu muziku, bio bi i dalje isto trazen. abadic i ko god, da radi na atariju i dalje bi bio to on. a da bi se doshlo do imena, opet nije toliko vazna oprema. ok, jeste. ali ako ti izvlachish odlichne snimke sa kompom i mikrofonom u kuhinji, radish dobru muziku i ljudima se to svidja. nije ni bitno da li imash mikser od 48 kanala, pregrsht lampica itd.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
sluchajno dupli post.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Mason
|
![]()
Abadić radi dobru muziku!?
Rekao bih da čovek dobro radi muziku, ali ne i da radi dobru muziku... ?to nikako nije isto ![]()
![]() |
#24 |
MAO
|
![]()
čitaj bre deki, nije rekao da niko od njih radi dobru muziku. samo da su tražena imena. nemo te banujem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
ma lupio sam abadic. nebitno ko je...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najskuplji komad opreme za koji mislite da je smece? | darkstar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 75 | 03-07-2009 10:12 PM |
Besh studio koji maskotu nema (: | dawid | Razno | 18 | 02-06-2009 08:05 PM |
Jeftin komad opreme za koji mislite da nije smece | Gmile | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 15-02-2009 03:17 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |
PLUGIN koji jedan ljudski glas pretvara u nekoliko... | Shady | Audio Software | 15 | 30-09-2004 09:15 PM |