|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Mason
|
![]()
Pa majku vam je*em, sta to znaci? Pa jel to znaci da sam ja ceo zivot bio budala koji je radio stalno protiv svojih principa, da sam bio stalno na suprotnoj strani?Pa jesu li mene zatvarali samo zato sto sam vikao: -Ziveo Creamware i DSP revolucija?! Jeste li me zato zatvarali? Pa sta je trebalo da vicem?! Ziveo SB Live?! Slusaj ti, Creamware vas je ubijao ali vas nije ubijao dovoljno. Ja sam njihovu kartu drzao kao ikonu pet godina, i drzacu je ponovo. Necete vi dobiti dokle god sam ja ziv! Ja, moj brat Sandro, i jos nas hiljadu..Pa ko si ti?Pa ti nisi Jakovljevic?Ti si neki veci izdajnik...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
meni je najprakticnije koristit pulsarove efekte direktno u cubaseu, ali ne kao xtc, nego kao external effects. evo, bas se sad igram s psyq na bubnju (insertirao sam ga direktno u cubaseovu grupu kao vanjski efekt) i prezadovoljan sam kako radi, a bio sam i zaboravio da ga imam. ![]() ![]() znas da si me sad zainteresira da napravim jedan difolt projekt i da opet pocmem koristit pulsarove efekte. ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
Dragi Sandro, a na cemu miksas? Nuendo? Pulsar?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
ton magistar
|
![]()
u nuendu/cubaseu u zadnje vrime.
zgodnije mi je.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |