|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
ton magistar
|
![]()
o cemu govoris?
o uadu?
![]() |
#42 |
banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Mason
|
![]()
Pa sve DSP karte u hardware-u mnogo manje vrede od pristojne grafičke karte
![]() ![]() Lak?e je onima koji tripuju da je to jebem li ga kakva tehnologija ![]()
![]() |
#44 |
banned
|
![]()
Istina ziva.
Mada, ako radi posao kako valja, onda je i cena na mestu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
VIP Member
|
![]()
Amin
![]() |
#46 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]()
Uad hardver verovatno vredi 50e ali znaju ljudi koji ga prave s kim ce da imaju posla i kako ce da im se placa sofrver,pogotovo na balkanu tako da...nisu oni bas pali s marsa.Ne vide kao da se kod nas pre prodaju nalozi,milion ljudi deli istu grupu,odjavljuju se kartice itd.Samo uzivajte u vasem mestu na nalogu i sve je super,sto ne platis na mostu,platices na cupriji.Nego mi nesto na ovom rumskom mnogo melanholicna atmosfera,te ne valja pro tools,te uad je parce plastike,te sta ce ti to,sta ce ti ovo....ajde ljudi malo entuzijazma,nisu sve ladje potonule.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
banned
|
![]()
A pa ne, ja to čitam dosta drugačije, čak obrnuto: sve je to lepo i sjajno, ali NIJE savr?eno, i ne radi svakome. Nekome je Scope vrhunac rutinga, drugome RME, trećemu ne?to treće. Neko voli Steinbergove hostove, neko Avid Pro Tool... neko i ne voli klasične sekvencere. Za nekoga je DSP svetinja, a UAD mera kvaliteta, meni recimo nikada nije trebao. Sve je to lepo, a su?tina je da svako tra?i ono ?to njegovom načinu rada i shvatanja odgovara, tako da univerzalnih istina NEMA. Svaki se od ovih softvera mo?e iskoristiti za dobijanje odličnhi rezultata, niti jedan nije pretplaćen na kvalitet. Ja recimo trenutno koristim prilično zanimljivu kombinaciju Logic+Macbook+Duet+(Korg padKONTROL, Behringer BCR2000), koja mi se prilično sviđa, i ne bih je menjao, ali uop?te ne mislim da je najbolja, niti ekskluzivna po bilo čemu sem tome da meni odgovara, dok bi nekom drugom sigurno bila bezveze (skupa).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
ton magistar
|
![]()
svi vi sad koristite jedno sad drugo, a mi pulsare koristimo stalno.
![]() ko to u kompjuteru ima karticu duze od 10 godina a da nije neka creamwareova? ![]() ponavljam! koja su to kola bolja od moskvica? ![]()
![]() |
#50 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@ Kejkz
Da iskoristim da te pitam... jel Duet ima midi in/out? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|