|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 |
Pro Member
|
![]()
Preko 8 miliona beta tester-a je učestvovalo tokom razvoja novog operativnog sistema. Marketin?ki slogan glasi:
"I'am PC and Windows 7 was my idea"
![]() |
#112 |
Pro Member
|
![]()
Tražio sam da nađem reklamu iz apoteke, ali
![]() ![]()
" .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." Last edited by ProkDu; 24-10-2009 at 02:11 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
probao 7-icu i osim sto je spora sa onim visual zajebancijama (to tek vidis kad se vratis na xp) nema nista novo a pametno pa da imam i jedan dobar razlog da ga koristim.. jedino ona taskbar fora i aero ali ima nesto i u spartanskom izgledu.. a za dx11 nek je*u ....a, imam stare dobre igrice ![]() a evo, ovo priznajem nije lose al sa par klikova napravis i na xp ![]() preci cu kad uzmem mega masinu i kad se pojavi i softver na 64bit pa da zguzim 16gb rama i 20 omnisfera bfd-ova i cuda a do tad, xp mi je savrsen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Senior Member
|
![]()
Windows 7 sam koristio od maja cini mi se i to je stvarno super OS. Na XP sam se vratio najvise zbog resursa koje WIN7 crpi vise od XP-a, a neophodni su mi za Photoshop i After Effects. Sa vise memorije i 64-bita mislim da je Win 7 pun pogodak. Ja imam samo reci hvale za "sedmicu", odlican je OS!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Senior Member
|
![]()
Meni je falilo memorije. Koliko se ja secam, sam Win crpi oko 1GB memorije. Imam 3GB rama na ovom kompu i na 'sedmici' osecam pad performansi kada radim u Photoshopu i Afteru. Da mi nije bitan svaki mb rama ostao bih na 'sedmici' mada ne znam da li i dalje funkcionise ovaj RC koji su dali na godinu dana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Pro Member
|
![]()
Pricas o RAM-u kao da je suvo zlato! Pa sada za 100 evra kupis 8Gb rama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
banned
|
![]() Quote:
nema potrebe za plaćanjem Paralelsa, tu je Virtualbox A koliko znam, sedmica će raditi i sada na bootcampu, samo nije direktno podr?ana. No, svakako će biti, pa kome zatreba... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Member
|
![]()
prokdu odakle ti ideja da bootcamp ne podrzava windows 7 ?
na bootcampu ver. 3 koja se isporucuje sa 10.6 Snow Leopardom je podrzan i 32bitni i 64bitni windows 7, i sve to evo recimo kod mene radi odlicno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Pro Member
|
![]()
^ evo ovde pi?e:
Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waves C1-auto release | djasek | Tutorijali | 2 | 18-07-2009 03:10 PM |
Microsoft records | disco violence | Razno | 6 | 09-03-2009 09:57 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Malo pre-release novog albuma! | DEMONIO | Promocija radova | 19 | 28-02-2008 08:12 PM |