Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 20-10-2009, 08:16 PM   #4
Komplex
Member

Default Re: AKAI MPC (preporuka)

Pozdrav,

pa znas kako, sigurno bi ti bilo najbolje da uzmes mpc5000 koji je uzgred i najnoviji s'tim sto je mpc 5000 skupa igrackica..u sustini sve sto radis sa mpc-om uradices i sa cubase-om...mpc4000 sigurno nije los izbor...imas video na youtube-u kako just blaze roka beat na mpc4000 mada taj "nigga" zna kako se to sranje koristi haha... e sad, ako hoces "best buy" mozda bi trebalo da pogledas ovo...kazu mnogi da je odlicna ali zaista odlicna zamena za bilo koji mpc...

dakle, Native Instruments Mashine:
http://www.youtube.com/watch?v=vDCru...eature=channel

^^ naravno uz midi hardware imas i software koji ti odmah pokazuje sta u stvari radish i kako sam skontao prelako je doci do kanala nakon uradjenog insturmentala u mashine-u...ja cu verovatno uzeti ovo pocetkom sledece godine (Verovatno ce otici malo dole sa cenom i tako)...

cena prava sitnica...oko 700dollara cini mi se (u odnosu na mpc4000 ili slicno to je zaista sitnica...

pozdrav, K!
Komplex is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules