|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Nisam imao iskustva sa N/D 478, ali sam snimao sa N/D 757 (vi?e se na?alost ne proizvodi, a bio je fantastičan) i relativno skoro sam radio ne?to sa N/D 468, koji je bar po nameni "stariji brat" ovog 478 koji te zanima.
Sve u svemu, mislim da je CELA ElectoVoice N/D serija mikrofona... fenomenalna ![]() Ponavljam, ne poznajem 478, ali imajući iskustva sa drugim N/D mikrofonima - nemoguće je zeznuti se kupujući ih. SVAKI mikrofon iz te serije mo?e da slu?i manje-vi?e svakoj svrsi - svi su odlično usmereni, trpe ogroman pritisak i svakog je uz manje ili vi?e EQ tweakovanja moguće naterati da snimi floor tom ili glas. Pozdrav, Vasa
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Electro Voice ZX3 | boom.trass | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 01-10-2008 12:07 PM |
Electro Voice ZX4, ZX5... | boom.trass | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 06-02-2008 11:20 PM |