|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Drugo - da li je Koketa mix ili Sexyback bolji - to nemoze da se uporedjuje jER JE SEXYBACK BOLJA PESMA u startu... kod remiksa je glavna ideja da prikazes pesmu iz nekog drugog ugla. Ako radis full vokal miks, onda su break down-i jos kraci , jer se oni vrte u vrlo komercijalnim klubovima, ako je neki underground techno / elektro sa VRLO MALO VOKALA, onda je cela prica drugacija...i oko zvukova i oko strukture i oko duzine pojedinih delova... U tvom miksu ti si zadrzao isti tempo, nema intro, nalepio 2 nova zvuka odozgo, ritam ostao u ISTOM fazonu,,,a onda break down , u stvari zvuci kao 2 sastavljena iz razlicitih pesama...i dalje mnogo dug...i onda se vrati u full vocal strofu.? mislim, glupo je da se sad nesto potresam i objasnjavam ti , kad ionako to ne radis,,niti te zanima - ko sto si rekao... dosta vise oko ovoga...ja mislim
![]() |
![]() |
#22 | |
Member
|
![]() Quote:
a ideja da prikazes pesmu iz nekog drugog ugla nije glavna ideja rmxa, nego jedna od dve. druga je adaptacija. i ne bih se slozio da je sexy back bolja u startu, jer su u pitanju dva potpuno razlicita zanra, a i da ne pricam o trendu produkcija. ali, ok. po nekim komentima u postovima vidim da nisi proveo vremena u klubovima koliko ja, tako da je, stvarno, glupo natezati se. Last edited by Flamez; 11-10-2009 at 10:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Meni nista nije jasno ko je dabear, ko je flamez. i ko je sta postavio. Sve je izmesano
![]() Molim da se postrojite pa das vas prebrojimo ![]() A gde je ta stvar od Flameza, ja nemogu da je nadjem ?! Last edited by Coolman; 11-10-2009 at 08:55 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
flamez hasnt posted any of his original work, yet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pa iskreno receno - i nisam proveo puno vremena u klubovima dok sam bio malo mladji.. - jer sam bio zauzet radeci remikse za te iste klubove... ![]() (pod imenima Sinewave Surfers, Messy Boys, EQ, Hectic, Zanzibar, SE16, Kut'N'Paste, The Top Three itd itd...
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 11-10-2009 at 11:16 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Member
|
![]()
onda stvarno ne znam kako mozes da kazes ovo:
Quote:
Quote:
Quote:
ali, na kraju, ipak, res non verba, tako da se povlacim. tvoje se stvari vrte po klubovima, moje se ne vrte. kraj diskusije. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
meni je kul ovaj rmx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Sad mi tek nista nije jasno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Member
|
![]() Quote:
ali covek me pokopo svojim discogs portfoliom. proveo sam ceo zivot u studiju, imam tacno nula izdanja. wtf? bas sam se smorio ko dupe. imam znanje, imam alate i pun hard nedovrsenih stvari... a sta radim povodom toga? sedim ovde i zurim u monitor. ko retard... jebes ti ovo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Znači - DOVR?I brate, pa po?alji. Ne na Rumski nego u javnost. Onda ćemo moći da pričamo. Ili nemoj da dovr?i?, ali onda nemamo o čemu da pričamo. Eto tako. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Tags |
remix, rmx |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DaBear ako te ne mrzi | Coolman | Promocija radova | 2 | 28-10-2009 10:30 AM |
lesha - hard 'n sexy vol. 5 | lesha | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 09-10-2009 08:12 PM |
Sexy Track[320mp3] | cAAc | Promocija radova | 5 | 06-11-2008 11:30 AM |