Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-10-2009, 07:39 PM   #21
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: @DaBear:) sexy back 2006 rmx

Quote:
Originally Posted by Flamez View Post
@dabear:

nek te ne mrzi da poslusas ovaj planetarni klupski hit. nakacio sam samo referentni deo, oko 2 min...
http://www.box.net/shared/r9qcd9d0r7
poslusao...tvoj break down je mnogo duzi od ovoga...izbroj taktove! ...

Drugo - da li je Koketa mix ili Sexyback bolji - to nemoze da se uporedjuje jER JE SEXYBACK BOLJA PESMA u startu...

kod remiksa je glavna ideja da prikazes pesmu iz nekog drugog ugla. Ako radis full vokal miks, onda su break down-i jos kraci , jer se oni vrte u vrlo komercijalnim klubovima, ako je neki underground techno / elektro sa VRLO MALO VOKALA, onda je cela prica drugacija...i oko zvukova i oko strukture i oko duzine pojedinih delova...
U tvom miksu ti si zadrzao isti tempo, nema intro, nalepio 2 nova zvuka odozgo, ritam ostao u ISTOM fazonu,,,a onda break down , u stvari zvuci kao 2 sastavljena iz razlicitih pesama...i dalje mnogo dug...i onda se vrati u full vocal strofu.?

mislim, glupo je da se sad nesto potresam i objasnjavam ti , kad ionako to ne radis,,niti te zanima - ko sto si rekao...

dosta vise oko ovoga...ja mislim
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2009, 08:36 PM   #22
Flamez
Member

Flamez's Avatar

Quote:
...izbroj taktove! ...
molim te... ja sam glup, navodim napamet, sta?

a ideja da prikazes pesmu iz nekog drugog ugla nije glavna ideja rmxa, nego jedna od dve. druga je adaptacija. i ne bih se slozio da je sexy back bolja u startu, jer su u pitanju dva potpuno razlicita zanra, a i da ne pricam o trendu produkcija.

ali, ok. po nekim komentima u postovima vidim da nisi proveo vremena u klubovima koliko ja, tako da je, stvarno, glupo natezati se.

Last edited by Flamez; 11-10-2009 at 10:14 PM.
Flamez is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2009, 08:53 PM   #23
Coolman
Junior Member

Meni nista nije jasno ko je dabear, ko je flamez. i ko je sta postavio. Sve je izmesano
Molim da se postrojite pa das vas prebrojimo
A gde je ta stvar od Flameza, ja nemogu da je nadjem ?!

Last edited by Coolman; 11-10-2009 at 08:55 PM.
Coolman is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2009, 09:12 PM   #24
Flamez
Member

Flamez's Avatar

flamez hasnt posted any of his original work, yet.
Old 11-10-2009, 11:13 PM   #25
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
molim te... ja sam glup, navodim napamet, sta?

ali, ok. po nekim komentima u postovima vidim da nisi proveo vremena u klubovima koliko ja, tako da je, stvarno, glupo natezati se.

pa iskreno receno - i nisam proveo puno vremena u klubovima dok sam bio malo mladji.. - jer sam bio zauzet radeci remikse za te iste klubove...
(pod imenima Sinewave Surfers, Messy Boys, EQ, Hectic, Zanzibar, SE16, Kut'N'Paste, The Top Three itd itd...

Last edited by DaBear; 11-10-2009 at 11:16 PM.
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2009, 11:45 PM   #26
Flamez
Member

Flamez's Avatar

onda stvarno ne znam kako mozes da kazes ovo:
Quote:
underground techno / elektro sa VRLO MALO VOKALA
po kojoj knjizi standarda?

Quote:
...izbroj taktove! ...
jesi ih ti izbrojao?

Quote:
predugackooooo, dugooo, dosadno..svi su vec otisli sa dance floora
u kom klubu?

ali, na kraju, ipak, res non verba, tako da se povlacim. tvoje se stvari vrte po klubovima, moje se ne vrte. kraj diskusije.
Old 12-10-2009, 12:02 AM   #27
djape
Junior Member

meni je kul ovaj rmx
djape is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2009, 12:16 AM   #28
Coolman
Junior Member

Sad mi tek nista nije jasno
Coolman is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2009, 12:17 AM   #29
Flamez
Member

Flamez's Avatar

Quote:
meni je kul ovaj rmx
i meni je...

ali covek me pokopo svojim discogs portfoliom. proveo sam ceo zivot u studiju, imam tacno nula izdanja. wtf? bas sam se smorio ko dupe. imam znanje, imam alate i pun hard nedovrsenih stvari... a sta radim povodom toga? sedim ovde i zurim u monitor. ko retard... jebes ti ovo...
Old 12-10-2009, 10:48 AM   #30
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
a sto se awaxa tice, covek mi, ladno, napiso 'mojne solis pamet'. ja mu odgovorim da mi ne pise takve stvari, on se naljutio? daj, bre...
Otkud ti to da sam se naljutio? Ja samo ne vidim svrhu razgovora sa ljudima koji sami za sebe pričaju kako ne?to umeju da urade bolje od nekog drugog. Pa ih onda zaobilazim. ?to rekla Laurie Anderson (već mnogo puta citirana na Forumu): "Talking about music is like dancing about architecture". Da bih ilustrovao to ?to pi?em, citiram tvoj post iz jednog drugog threada, u kome se pominju i Koketa i tvoj Sexy Back remiks:

Quote:
^ e, pa, jebi ga... mislio sam da se vise potrudio. samo je zalepio horny club souds preko stvarcice i to je to... ponadao sam se da je u potpunosti rearanzirao i reproducirao stvar. ta stvar zasluzuje o.p.a.s.a.n. rmx. ovo me podseca na katy perry i ostale. jes da je napucan zvuk i sve, al sa umetnicke strane je, ipak, malo siromasno. evo, postavicu za koji dan rmx 'sexy back'. cisto da dam i prezentaciju ovog o cemu pricam. nisam izmisljao toplu vodu, ali sam stvar obukao u daleko moderniju produkciju od one koju je obukla kad je izasla u svet i, sve to, iste godine znaci, kompletno novo ruho.

tako se rade rmxs. ali, opet, ovo je pop, prebacen u club... sta znam. ipak mislim da je moglo MNOGO bolje.
... i onda po?alje? ne?to za ?ta i sam ka?e? da je nedovr?eno, a kao treba da poka?e svima kako se to radi Fora sa Sevdahom je ?to je on svoj remiks dovr?io i pustio ga u opticaj. I sad, ja ne idem po klubovima, ali sam taj njegov rmx čuo prolazeći ulicom pored ?urki po gajbama.

Znači - DOVR?I brate, pa po?alji. Ne na Rumski nego u javnost. Onda ćemo moći da pričamo. Ili nemoj da dovr?i?, ali onda nemamo o čemu da pričamo. Eto tako.

Pozdrav,

Vasa

Tags
remix, rmx

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules