Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-10-2009, 01:15 AM   #28
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Lexicon najavio Plugin reverb

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Ocito je dase kod njih nesto krupno desava. 960 su prestali da proizvode. Verovatno je i njih zakacila kriza. Pogledaj samo SSL kako prezivljava (on je dobar primer), cime se sve dovijaju nebi li opstali. Od prizvodjaca (recimo) ozbiljnih mixera jedino se API drzi pristojno (mada se i oni bave sitnurijama sve vise). Svi ostali su ili propali ili su u jezivom prestrktuiranju na digitaliju.
Nikome danas nije lako. Pogotovo sto gomila sitnih manufaktura proizvodi ono st danasnji konzumentima treba. Parce ozbiljnog prempa, kompresor i onda u digitalni domen.
Sve to sam hteo da napišem u prvom postu na ovu temu, ali me mrzelo Tehnika Narodu (ili bar tehnička imena narodu)! SSL X-desk i Matrix su mi bili u glavi dok sam pisao o Lexiconu. "Dali smo Waves-u i UAD-u, al' jbšg daj sad da mi lično prodamo ljudima dugmiće". A deca ko deca - vole da vide crveno, zeleno, plavo i crno dugme. Vole da vide i LARC, što jes-jes.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 11-10-2009 at 01:27 AM.
awacs is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules