|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
Ufff, ?ta ja pročitah ovde. ?ta zna dete ?ta je bandera, metne na rame i nosi.
Deca autoritet? Jo? jednom uffff. Kad ga počnu mazati na hleb da bi se prehranili malo će im biti muka. Ja ?ivot ne smatram s.... Nisam ni rastao u s.... Ne mislim ni da je ovaj forum s.... Mislim da ovde ima muzičara koji mogu svojim autoritetom (uff ?to ne volite ovaj termin) da utiču na omladinu i da to treba da rade. A ne rade, pa pogledajte koliko ima na forumu muzičara, dobrih, talentovanih, neki i afirmisani, ali neće da se zameraju i zamaraju da ka?u neku reč u ime kulture govora i pona?anja koju zaboraviste il bolje rečeno iz petnih ?ila se borite da zaboravite i jo? ubedjujete i sebe i druge da je to ok. POBEDILI STE (me). p.s. Posao zove, gospodo bilo mi je drago razmenjivati misli i poruke sa Vama pa ?to se mene tiče i ove temice ja rekoh ?ta sam imao da ka?em. Jo? jednom podrav i svako dobro. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|