Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-09-2009, 12:23 PM   #11
alhoholicar
Member

alhoholicar's Avatar

Default Re: Dva Uad-a a razliciti i tudji nalozi?

Po ovome bih reka da je izgleda moguce da kupim recimo UAD2 karticu, i da zamolim lika na cije je ime postojeci nalog da je prijavi na sebe (kako bih koristio ultra pack sa UAD1 koji sad dijelimo, a ne nesto manje) pa da mi on proslijedi autorizaciju i da mi to onda nekako zajedno radi sa plug-inovim sa UAD1! Jesam li u pravu? Naravno, uslov bi bio da on vec nije popunio 4 mjesta za UAD2!
alhoholicar is offline   Reply With Quote
Old 30-09-2009, 05:08 PM   #12
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Quote:
Originally Posted by alhoholicar View Post
Po ovome bih reka da je izgleda moguce da kupim recimo UAD2 karticu, i da zamolim lika na cije je ime postojeci nalog da je prijavi na sebe (kako bih koristio ultra pack sa UAD1 koji sad dijelimo, a ne nesto manje) pa da mi on proslijedi autorizaciju i da mi to onda nekako zajedno radi sa plug-inovim sa UAD1! Jesam li u pravu? Naravno, uslov bi bio da on vec nije popunio 4 mjesta za UAD2!
jesi.
Old 01-10-2009, 11:59 AM   #13
alhoholicar
Member

alhoholicar's Avatar

A da li moze jedan UAD da mi radi u jednom kompjuteru, pa da ga spojim FX teleportom sa drugim kompjuterom u kojem je drugi nalog UAD-a, i da oba rade?
alhoholicar is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2009, 01:24 PM   #14
RokStudio
Member

RokStudio's Avatar

Kori?ćenje FX Teleporta tokom miksovanjaa nije zgodno za efekte čija latencija mora biti tačno u sempl poznata (npr. kompresori, eq), već samo za manje vremenski kritične stvari kao ?to je reverb. Razlog je ?to je latencija preko mre?e promenljiva i onda kanali koji prolaze kroz efekat na drugom računaru povezan FX teleportom neće biti precizno sinhronizovani sa ostalima i čuće? dupliranje. Jedino će biti sve tačno kad renderuje?, pretpostavljam.
RokStudio is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules