|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
..izgleda od upale grla.. redovno mi predje direkt na uvo.. par dana me boli uvo samo od sebe.. pochne da ziga.. i sad tek doshao u studio i chujem koliko ne chujem na isto.. koliko mi je sve zapusheno..
imate li neki predlog? neke kapi ili lek? (osim chajeva) ili da radim retro motown produkciju.. (trpam bubnjeve na desnu stranu) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Stavljaj samo vaticu u uvo i tako spavaj i sve ce biti u redu. To je i meni bilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Elem, ja ti preporucujem da odes kod lekara, nemoj se zezas da navuces neku hronicnu upalu nedaj boze, ima te drka citav zivot.Ja mislim da to lupkanje sto cujem u desnom uvu mi je od davne upale srednjeg uha... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Lekove tra?i od lekara, a ne po forumima. Ako ti se to redovno de?ava, pripazi na grlo. I (Mogli, izvini ?to ti provtivrečim) - NE GURAJ NIKADA NI?TA U UVO ako ima? ikakav problem, pa ni "vaticu". Osim ako ti lekar nije rekao kojom antibiotskom ma?ću da je pre toga natopi?.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Hitno kod doktora,imam par drugara koji su od obicne upale na kraju zavrsili sa 70 posto ostecenim sluhom...Ne plasim te....preventiva je ipak najbolji lek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
nemoj se zajebavat,lepo ti ljudi kazu,kod doktora brate mili,bar to ne boli ! ! !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
taj fazon.. ipak kod lkara jbg.. a tako me mrzi.. tj ne znam ni kad cu da stignem.. uhhh..
hvala puno i da, ja se izvijnavam shto sam postavio temu na ovako retardiarno mesto.. umoran sam bash bash (muchi me nesanica godinu dana vec),, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|