|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 | ||||
Moderator
|
![]() Quote:
drugar mi je doneo les paul custom i josh neku (zaboravih ime) nenormalno skupu gitaru (vishe onako rokerska jbg).. toliko mi je nebitno kako se zove (ni gibsona ne bih pamtio, ali bih onda bio retard hahah).. uzeo svirao obe.. les me kupio na keca.. aj da vidimo josh malo (trebalo mi je za blues/funk/jazz shto inache radim).. probam josh par sati.. DI(rekt) u komp.. kazem, ostavi les paula a na onoj drugoj sviraj metal solaze.. nit znam koja je gitara nit shta.. prvi put sam tad drzao u rukama lp custom i kupila me gitara jbt.. evo, facts about my two fenders: jedna je custom maple neck (dubina kao na akustari) sa lace hot gold eric clapton sign kompletom magneta, a druga je custom shop relic (neka od nekog lika to sam vec zaboravio) ![]() obe mi rade posao odlichno, ne bih ih menjao.. ni ovo u zivotu ne bih znao shta je shta da mi prodavac nije 10 puta pomenuo to.. tako sam i zapamtio.. uzeo na probu, rekao kupljeno.. a on je osecao da mora da mi ispricha shta je shta tu (korektno, ali meni potpuno nebitno).. nije da sam nezainteresovan.. nego jednostavno nisam pravi GITARISTA pa da moram da znam sve o svemu.. kao shto i sam znash, gitaristi stalno diskutuju o pedalama gitarama, magnetima i to.. meni to nije toliko bitno.. ![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() hvala puno.. hvala i na pomoci! ![]() poz |
||||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|