|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vibrator
|
![]()
hvala sumanut na ovome, ovlas sam upoznat sa nlp-om i sve sto je ovaj lik pojasnio je tacno.
cak se i sam iznenadim posto vrlo retko gledam tv kad vidim ovakve gluposti i ispiranje mozga na stranim televizijama, da covek ne poveruje cime se sve sluze. ![]() ![]() ![]() sve ih treba govnjivom motkom |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
ovo je veoma duboka tema i ima veze sa umrezavanjem ljudi u grupe koje guraju jedni druge (bratstva, sekte...)...
svima je jasno danas da se na prvo mjesto ide sa kombinacijom srece, pravog mjesta u pravo vrijeme, pr-a, ar-a, networking, dj-inga, i jos mnogo mnogo drugih faktora koji idu u paketu sa jednom pjesmom, i cini mi se da je muzika izgubila na prioritetu jer je cinjenica da sto vise nesto nekome pustas da ce on na to da se primi... sjetimo se price kada su se u stara vremena ljudi vjencavali na nevidjeno da bi se porodice spojile i cak i tad muz i zena se naviknu jedno na drugo nakon nekog vremena, a da se danasnji covjek ne navikne na neku pjesmu laganih nota. licno mislim da te sve svoje pare mogu da uguraju u dupe i da zapale jer ti svi masonski simboli mogu da se koriste kako god kako hoce. ritam nereda (sad sam citao taj thread ![]() odo sad da vadim burek iz mikrotalasne, pregrijace se... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ne tvrdim da su Goran Dimitrijević, Jugoslav Ćosić i Brankica Stanković direktno "brifovani" da rade to ?to rade tako kako rade, oni su samo intuitivno prihvatili metode na koje im je "neko" obratio pa?nju, sve misleći da se tako pravi "prava" televizija. Najluđa stvar kod TV B92 je to ?to su oni pored Pinka jedina "prava" televizija. Po?to su?tina televizije (i svih drugih informativnih medija) nije objektivno informisanje nego kreiranje mi?ljenja u okviru ciljane dru?tvene grupacije. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
hvala
![]() sistem piradimidalne strukture upravo i pociva na tom principu. sto si nize u hirearhiji manje znas. tako da me uopste ni ne bi cudilo da, evo na na primer, predstavnici gej-lezbejske organizacije govore ono sto znaju i ono sto misle. tj. sasvim dovoljno da izvrasvaju zadatke. ![]() Last edited by yoloko; 22-09-2009 at 02:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
I potpuno si u pravu ?to se tiče izvr?avanja zadataka - "pripadnici organizacija" izvr?avaju zadatke - organizacije i slu?e za organizovanje izvr?ilaca zadataka. Najbolje je kad pripadnici ne znaju ni?ta - to su najbolji izvr?ioci, i pritom ubeđeni da im je sve jasno. Pozdrav, Vasa P.S. Isto va?i i za sve druge zajednice i organizacije - UAD,TC, PT HD, Native...
![]() |
![]() |
#16 |
banned
|
![]()
Teoreticari zavere,
Vasi vodici kroz pustinju moderne zabave, sporta, politike i religije! Samo dodajte Internet, i procvetace... A sada, reklame! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
To nisam Ja, to je Moja Schauma. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 22-09-2009 at 05:44 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
dobar je Sunshine
evo odakle inspiracija |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
woooow... mislim da je malo glupo postavljati klip kad je moja pastorka od 6 godina me odma pitala dal su to one cike koje ja volim tj slusam ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|