|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
vidim da postoji i neki klon?
sad sam slu?al na tubiju two voice ![]() joj kak to dobro zvuči! svemirski!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Semblance je klon .
Ma beli Obie su zakon ... Moj prvi analog bice ili ovaj SEM, ili SE1x Red Eye ili cu da se opruzim za Andy A6 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
joj prvi analogni sinthi ...
![]() moj prvi je feti, kojeg sam kupio u artistu u banja luci prije dvije godine.. i jo? ga ponekad ostavim da radi cijelu noč .. tako ja nakon sviranja legnem u krevet, pa buljim umornim očima u njegove lampice ko u bo?ično drvce ![]() pa zaspim, a u snu mi se čini da sam budan i bude mi dosadno sve do dolaska novog dana... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
mod?rateur analogue
|
![]()
evo izasla je verzija sa patch pointovima sa strane, umjesto midi interfacde-a... POTPUNO modularni SEM !!!
omogucava naravno potpunu interakciju sa svom CV opremom koju vec imate... recimo neki drugi modular, cv sinteve kao arp/moog itd.. za povezivanje na midi je potreban midi-to-CV konverter.. kojih danas stvarno ima za bagatelu. (izvinjavam na malo povecoj slici, nije bilo manje) divota.. ![]() ako zvuči kao stari, ovo je stvarno deal stoljeća. diskretni mono sint sa dva VCOa, dve envelope, i pravim SEM multimode filterom... i jos modularan za 790 dolara ... toliko kosta ova verzija. cisti SEM , bez napajanja, bez kucista i patch pointova... znaci za ugradjivanje u modular rack ili u four voice ili nesto tako.. je samo $600. ful verzija sa MIDIjem je $900. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Za four voice bi bilo dosta kupiti 3 obicna i jedan MIDI SEM, u slucaju da covjek zeli MIDI?
U tom slucaju to bi bilo 3 x 600 + 1 x 900 = 2700$. U biti nesto jeftinije od usporedivog Code4, koji je u Americi 3700$ (novamusic). Ali opet, treba pricekati pa da vidimo koliko ce to biti eura na kraju. Jer skuplji modeli Studio Electronics-a kostju manje eura u Europi nego dolara preko bare, ali kod jeftinijih sinteva tipa Dave Smith, cifre su u pravilu izjednacene... Bilo bi fino kad bi se dobivao popust na kolicinu. Kupis tri, jedan gratis ![]() Ali ak te uhvate da ih preprodajes pojedinacno, slijedi kazna: moras svirati SH201 jedan sat dnevno preko Behringer Trutha B2030P..._ gulp::.... jao, gdje mi je lavor... Stvari se krecu u dobrom smjeru u zadnje vrijeme! Me likes!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
mod?rateur analogue
|
![]()
midi na ovom novom SEMu radi monofono. tako da nebi radio u toj kombinaciji.
ali, bilo bi dosta kupiti 4 obična SEM-a, i jedan MIDI-to-CV converter koji ima 4 kanala i mod za 4-polifoniju. npr.. Encore Expressionist, ili najbolje i najeftinije rjesenje: Modulus Electronic PolyDAC, odn. neki njegov klon. mnogi su ga radili i u DIY izvedbi. ima ga za kupiti u Elby Designs u kitu, ili u gotovom. daklem, idealno: 4 x 600 plus jedno 150 dolara za PolyDAC. i onda shipping+carina+pdv. u svkom slucaju , zanimljiva opcija. inace, Relis, mozes dobiti Omegu 4 voice rabljenu u americi za oko $2000 i nesto sitno, rabljenu. kriza je tamo gadno stisla.. moj frend je kupio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
ima li novosti?
neki mp3 demo?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Krepao oberheim... sto sad? | shipwright | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 21-11-2008 05:32 PM |
Stigo Oberheim OB-X !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 15-11-2008 02:42 AM |
Oberheim OB3 | on Lord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 23-10-2008 04:38 PM |
oberheim OB-X | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 26-12-2006 03:31 AM |
Oberheim OBXA mp3 | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 15-06-2005 03:54 AM |