|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Prelazak sa PS2000 na A&H bi bio mali korak za čovječanstvo, ali veliki korak za vas!
![]() Softver se skida sa A&H sajta i namjenski je razvijen za podešavanje efekata na mikserima Wizard serije... http://www.allen-heath.com/DL/WizFxEd101.exe
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Status, jesi li uspio probati?
Kakvi su utisci?
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
sad ja da lupim, pa da ostanem ziv : Soundcraft LX7 II ili A/H mix wizard (16ch)...
najvise me interesuju preampi, posto oba mixera imaju direct out-e |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Please note that this product is not in current production, and is no longer available from Soundcraft. U prevodu - više se ne radi... (a Wizard je već u trećoj "inkarnaciji") tako da pretpostavljam da ciljaš na polovnjaka, a tu nikad nisi načisto... Iskreno, nisam bio u prilici direktno upoređivati ova dva miksera, a naročito ne tako suptilna poređenja (samo preamp)... Jedino što mogu reći da me A&H kupio svojom koncepcijom! Ne mogu osporavati priču (iza koje mnogi stoje) da ne ki drugi mikseri imaju bolje preampe, ali mislim da kada su mass production mikseri u pitanju bolji EQ nećeš naći, kao ni rješenja po pitanju rutiranja signala... Za razliku od Soundcrafta svih 6 auxa su pre/post selektabilni, a ako imaš potrebu za grupama (koje osnovni Wizard 16:2 nema) imaš Wizarda 14:4:2, tako da...
![]() |
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
upravo tako. Ja sam primoran da radim na cms 2200 (u principu isto govance kao PM samo bez snage). Isfrustriran sam od tog miksera. Sve (i velikim slovima)SVE je na njemu pogresno-govnjivi efekat, sabirnica, pre-ovi i naravno-najgori eq od postanka univerzuma. Ajd za klavijure i gitare nije problem njima je eq najcesce na nuli ali na bini imam 12 mikrofona.
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Bio sam na svirci u NS i neki pop bend je sa PA12cp i neke opasne Peavey kutije 12ice i horna a pise program 1000w,engleske kutije, razvalili su kafanu! Pazi, jedno 250 - 300 ljudi...
Ja sam probao taj reverb onako "na suvo" bez svirke i zvucao mi je metalno i iskreno gadno... ...ali kad su ovi zaorali.. ![]() Opasan mixer!!!!
![]() |
#20 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Budući da je interesovanje kupaca bilo premalo, oni su unazad neke dvije godine prestali da to nude kao opciju. Znači... kod novih miksera nema ništa od editinga! Što ti je to ti je! (većini planete OK, al na Balkanu ne valja ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Allen & Heath ZED R16 | La notte | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 10-03-2009 10:50 AM |
allen&heath zed 12fx | ipomea | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 15-01-2009 11:52 AM |
:: Allen & Heath ZED 14 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 19-09-2007 11:41 PM |