|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Fala ti Rhino,
Sacekacu neko vreme pod njenom terapijom, da vidim kako ce sve da se ponasa, evo sad je noc, cini mi se kao da manje osecam te probleme..itA za bevipleks, moram da vidim dal da ga ne pijem, ja sam inace bivsi kosarkas i imam problem sa sportskom gojaznoscu, jer sam nekad trenirao dva put dnevno po sat i po, a sad vise ne treniram, pa kad sam bio prestao da treniram sam se ugojio 35 kila za dve godine, show, jos samo mi treba nesto da mi pospesuje apetit ima da se usrecim, ne znam s kojim mozgom mi je to dala |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Ma necu da izigravam doktora, jer nisam..
![]() Ali, nije tebi nista... Ta zacepljenja (pritisak) i to.... Bezveze, moze bit od bilo cega (nos, grlo, tuba)... Imam ih i ja pomalo cim me hladnoca dohvati ovako sa jeseni (ili kad se dugo vozim motorom, od vjetra)... Lagano, bio bi ti 100% siguran da ne cujes dobro kad bi ti bilo nesto sa sluhom... Tako sam se i ja tripovao kad mi se ovo sa pocetka threada desilo.... Isao kod raznih doktora i oni me svi gledaju kao hipohondera i govore da odlicno cujem (a ja stvarno slabije cuo).. Bzvz, nema potrebe... Jebes decibel manje vise ![]() Hehe, nadam se da sam te oraspolozio malo
|
|
|
#3 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Ako ti te nuspojave zaista jako smetaju traži lekara koji ima živaca da se bavi time. Ako te mrzi da tražiš lekara znači da to ti baš i ne smeta toliko koliko tvrdiš. Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#5 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Pa u Nisu bas i nemam mnogo izbora, Imam dva ORL lekara u jednoj smeni i dva u drugoj...I imam mozda dve - tri privane klinike, uskoro cu otici i na privatnu kliniku cisto da mi odrade pregled, znaci nije da ne trazim, da me mrzi ne bih isao juce na ORL, nego nisam imao zdravstveno osiguranje reseno do skora |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|