Quote:
Originally Posted by Rhino
Eeee, da... Ubjedljivo najbolji orl na nasim prostorima je neka gospodja sa vma. Ne mogu da se sjetim imena, nadji pa checkiraj. Ne bi je trebalo tesko naci, jer je cini mi se jedini doktor zenskog pola tamo.
Kad kazem 'najbolja' mislim da je JEDINA koja te razumije kao producenta, muzicara ili audio inzinjera, a ne kao dibidus gluvog pacijent kakvi izgleda jedino kod nas i dolaze na audiogram 
|
VMA u Beogradu?
Kako ja da dodjem do uputa za tamo?
ne znam ali me taj pritisak koji osecam na levom uvu i taj utisak da mi je teziste sluha pomereno ka desnoj strani me izludjuje, a to se sve javilo od kako sam imao neki grip sad...Dotle sam inace cuo bolje na levom uhuu..
I da, cesto imam neke nus zvukove, tipa kad pricam kazem "aaaa" i kad zacutim istog trenutka kao da cujem neki vazduh kako mi struji kroz desno uvo, ponekad levo...Tako je isto kad obradjujem kick recimo ili sta vec, a nikada ne slusam glasno dok miksam...Jebem li ga, ja sam joj to rekao, ona mi dala b kompleks da pijem, kasnije sam procitao da b kompleks smiruje zivce u usima, ispade da tripujem...